pytam się bo nie wiem ilu chętnych będzie .
Jak za pewne wiecie nie mamy ubezpieczone auto więc będe musiał prosić Iwana o pomoc w sprawie dostarczenia sprzętu.
Po za tym na najbliższym treningu chciałbym poruszyć pomysł naszego uczestnictwa w dniu dziecka galerii rynek i ewentualnego uczestnictwa drużyny w tym wydążeniu, na wstępnie powiem że nie potrzebuje do tego was wszystkich tylko ok. 4 osób , w tym 2-uch kobiet.
Nie będzie to zwykły pokaz a właściwie w większości konkursy i zabawa z dzieciakami czyli dobry trening przed 11 czerwca
Koncepcja naszego udziału wygląda mniej więcej tak:
-SESJA ZDJĘCIOWA Dysponujemy profesjonalnym sprzętem oraz tłem w którym każde dziecko może sobie zrobić zdjęcie w stroju średniowiecznego woja.
-NAUKA TAŃCA Słowiańskiego z udziałem publiczności
-POKAZ POJEDYNKU w wykonaniu Drużyny Wojów
-OSADA WOJÓW na której to każdy może zobaczyć jak żyli i pracowali wikingowie oraz wczesnośredniowieczni Słowianie .( Atrakcja -malowanie tarczy woja), ,
-PLENER GARNCARSKI - Pokazy garncarstwa z udziałem dzieci ? tym może zająć się ktoś inny
-WIKINGJADA INTEGRACYJNA: tor przeszkód, rozpoznawanie przedmiotów dotykiem, hula-hop, rzut do celu srebrną kulą, wyścigi na piłkach wyścig na wikińskich nartach wyścigi w workach i in.
- lody i wata cukrowa dala was gratis
zastanawiacie się pewnie jaka w tym wszystkim jest wasza rola a no taka żeby wszystkiego przypilnować