Damroka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #105 : Luty 12, 2010, 10:32:44 » |
|
Tak myÂśylaÂłam, Âże w tej co sprzĂŞt braliÂście kiedyÂś ^^ W ogĂłle Senk Juu za informacje 
|
|
|
|
|
|
|
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

Email
|
 |
« Odpowiedz #106 : Luty 12, 2010, 20:23:30 » |
|
SÂława Mam juÂż plan zajĂŞĂŚ. W czwartki koĂączĂŞ o 16 wiĂŞc nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł przyjeÂżdÂżaĂŚ ale piÂątki mam wolne zatem jeÂśli treningi bĂŞdÂą w terminie piÂątek-sobota to bĂŞdĂŞ siĂŞ pojawiaÂł. Wiem, Âże teraz jest problem z salÂą ale gdy wyjdziemy na ÂświeÂże powietrze byÂłbym rad gdybyÂście to uwzglĂŞdnili.
|
|
|
|
|
|
|
Damroka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #107 : Luty 12, 2010, 20:26:54 » |
|
PodpisujĂŞ siĂŞ do proÂśby Niemira <prosi>
|
|
|
|
|
|
|
Damroka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #108 : Luty 14, 2010, 18:41:36 » |
|
To kiedy ponownie moÂżna postrzelaĂŚ?? 
|
|
|
|
|
|
|
Harald
Administrator

Email
|
 |
« Odpowiedz #109 : Luty 15, 2010, 16:34:31 » |
|
Co z treningami na feriach? JeÂśli normalne spotkania nie mogÂą siĂŞ odbywaĂŚ, to przydaÂłoby siĂŞ chociaÂż zrobiĂŚ renowacjĂŞ sprzĂŞtu.
|
|
|
|
|
|
|
Harald
Administrator

Email
|
 |
« Odpowiedz #110 : Luty 22, 2010, 13:18:17 » |
|
Trening renowacyjny
Lista potrzebnych rzeczy: - Dratwa lniana - 1-3 ig³y do dratwy - klej do drewna (wikol) - p³ótno lniane - gwoŸdzie do tarcz - takie aby mo¿na je by³o wbiÌ w tarczê i jeszcze zagi¹Ì - byÌ mo¿e rêkawice spawalnicze (zale¿y od stanu rêkawic bojowych)
Ponadto: - Szlifierka kÂątowa - wiertarka - dolary
JeÂśli spotkanie miaÂłoby siĂŞ odbywaĂŚ w ÂśrodĂŞ, to mogĂŞ udostĂŞpniĂŚ swojÂą piwnicĂŞ, ale tylko do godziny 14. JednakoÂż nie jest ona zbyt wielka i w dodatku zagracona, wiĂŞc przebywanie w niej wiecej niÂż 5 osĂłb naraz mijaÂłoby siĂŞ z celem.
|
|
|
|
|
|
|
Damroka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #111 : Luty 24, 2010, 20:51:48 » |
|
Skoro ju¿ wiosnê czuÌ w powietrzu to mo¿na by ju¿ zacz¹Ì rozmawiaÌ na temat treningów na dworze  Co wy na to?? Taka ma³a propozycja ode mnie (jakby by³y w pi¹tki popo³udniu to ju¿ ca³kiem super by by³o ^^).. I jedno pytanie: gdzie w Zamoœciu mo¿na dostaÌ len na metry??
|
|
|
|
|
|
|
Damroka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #112 : Luty 25, 2010, 21:31:18 » |
|
ProÂśba nieaktualna juÂż.. ZnalazÂłam o.O
|
|
|
|
|
|
|
Avarr
Gość
|
 |
« Odpowiedz #113 : Luty 25, 2010, 22:28:15 » |
|
Nie piszemy post pod postem tylko uÂżywamy opcji modyfikuj.
|
|
|
|
|
|
|
Damroka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #114 : Luty 25, 2010, 22:30:46 » |
|
Wyk³ócaÌ siê nie bêdê ani tym bardziej robiÌ off topa. Swoje pomyœla³am i zachowam dla siebie. Dodam tylko, ¿e ma³o kto pisze wiêc tak wysz³o, ¿e jest jedno pod drugim.. Koniec tematu.
|
|
|
|
|
|
|
Vestar
Starszy

Starszy sceptyk druÂżyny
Email
|
 |
« Odpowiedz #115 : Luty 26, 2010, 11:07:11 » |
|
Ale¿ tu nie chodzi o wyk³ócanie siê, tylko zachowanie jako takiego porz¹dku na forum. I nie by³o problemu skorzystaÌ z opcji modyfikuj i po prostu usun¹Ì ostatnie zdanie lub dopisaÌ "ju¿ znalaz³am"
|
|
|
|
|
|
|
Vandil
Otrok

|
 |
« Odpowiedz #116 : Marzec 13, 2010, 10:12:41 » |
|
Czy treningi muszÂą byc koniecznie w czwartek? Tak sie skÂłada Âże w czwarti koncze o 16:30 i zanim ja wrĂłce do domu, zostawie plecak i zjem to troszke czasu mija i zdaze na sama koncowke. JeÂśliby to nikomu nie przeszkadzaÂło to prosiÂłbym o jakieÂś pomyÂślenie nad nowym terminem spotkaĂą.
|
|
|
|
|
|
|
Damroka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #117 : Marzec 13, 2010, 13:35:30 » |
|
miÂłoby byÂło gdyby odbywaÂły siĂŞ w piÂątki po poÂłudniu 
|
|
|
|
|
|
|
Vandil
Otrok

|
 |
« Odpowiedz #118 : Marzec 13, 2010, 14:30:00 » |
|
WÂłaÂśnie Âże mnie cieszyÂłoby gdyby nie byÂłyby one w piÂątki po poÂłudniu bo mam kompletnie zawalone 
|
|
|
|
|
|
|
Vestar
Starszy

Starszy sceptyk druÂżyny
Email
|
 |
« Odpowiedz #119 : Marzec 13, 2010, 17:52:57 » |
|
Poczekajmy aÂż aura bĂŞdzie bardziej sprzyjajÂąca ĂŚwiczeniom na powietrzu, wtedy bĂŞdzie prawdopodobnie jeden trening w sobotĂŞ, a drugi na tygodniu. Teraz mamy wynajĂŞtÂą halĂŞ, wiĂŞc innego terminu nie da siĂŞ ustaliĂŚ (pewnie jest zajĂŞta...) Na razie ĂŚwiczcie siĂŞ w domu 
|
|
|
|
|
|
|
|