Lestek
Thing

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 634
Email
|
 |
« Odpowiedz #150 : Lipiec 11, 2010, 22:31:28 » |
|
rozumiem ¿e to zosta³o ustalone na "forum" czyli na treningu Dru¿yny  ??
|
|
|
|
Bogowie chroñcie mnie przed wrogami bo z wami to se poradzê 
|
|
|
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 680
Email
|
 |
« Odpowiedz #151 : Lipiec 11, 2010, 22:58:04 » |
|
Oczywi¶cie. Na tym na którym Ciebie nie by³o ostatnio.
|
|
|
|
|
|
|
Harald
Administrator

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 10056
Email
|
 |
« Odpowiedz #152 : Lipiec 31, 2010, 19:02:40 » |
|
Wpisywaæ siê kto bêdzie w poniedzia³ek na treningu. Bo mo¿liwe, ¿e bêdziemy krêciæ filmik promuj±cy dru¿ynê. (We¼ Lechu napisz, o co tam dok³adnie chodzi³o)
|
|
|
|
|
|
|
Damroka
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #153 : Sierpieñ 02, 2010, 17:44:50 » |
|
A my¶la³am, ¿e filmik mo¿na by w Su¶cu nad szumami zrobiæ i przy okazji sesje zdjêciow± ;/
|
|
|
|
|
|
|
Harald
Administrator

P³eæ: 
Email
|
 |
« Odpowiedz #154 : Sierpieñ 02, 2010, 21:57:57 » |
|
Przewidywana formu³a filmu - czyli pokaz slajdów z podk³adem muzycznym, lub ci±g krótkich ujêæ - w mojej opinii nie wymaga lepszej scenerii od tej, któr± oferuje Siwa Dolina. Co do zdjêæ siê nie wypowiadam. MAGDA- na spotkaniu wspomina³a¶ co¶ o mo¿liwo¶ci zdobycia aparatu/kamery, jakie¶ postêpy w tej sprawie? AVAR, GORMR, JARY£O, KA¦KA, (a tak¿e ca³a reszta) - Mile widziana by³aby wasza wizyta na ¶rodowym treningu. Pod wasz± nieobecno¶æ dokona³o siê kilka wa¿nych decyzji, je¶li chcecie wiedzieæ o co chodzi - przyjd¼cie w ¶rodê. Jest te¿ kilka kwestii do ustalenia, miêdzy innymi nakrêcenie wspomnianego wy¿ej filmu. Je¶li nie mo¿ecie przyj¶æ, napiszcie to tutaj. W innym wypadku jeste¶cie uwa¿ani za zobowi±zanych do przyj¶cia.  Tyle. Liczê na was.
|
|
|
|
|
|
|
Damroka
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #155 : Sierpieñ 03, 2010, 06:07:51 » |
|
Na tygodniu nie mogê przychodziæ na treningi ze wzglêdu na praktyki. Wspomina³am o tym na althingu
|
|
|
|
|
|
|
Eilif
|
 |
« Odpowiedz #156 : Sierpieñ 03, 2010, 09:39:45 » |
|
Dam znaæ jutro z rana, bo dzi¶ nie jestem w stanie powiedzieæ. Je¶li chodzi o zdjêcia. Je¶li poczekamy do koñca sierpnia kiedy moja pani fotograf przyjedzie z Holandii to bêdziemy mieæ naprawdê dobre zdjêcia.
|
|
|
|
|
|
|
Asfora
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #157 : Sierpieñ 03, 2010, 11:27:25 » |
|
Po 1 Harald - mo¿esz mi nie je¼dziæ ? i nauczyæ sie mojego dru¿ynowego imienia? Ja ¿em nie Magda a Asfora . W sprawie aparatu uwa¿am,¿e nie bêdzie problemu.
|
|
|
|
|
|
|
Harald
Administrator

P³eæ: 
Email
|
 |
« Odpowiedz #158 : Sierpieñ 03, 2010, 12:11:36 » |
|
Asforo, oficjalny ton to nie je¿d¿enie. A u¿y³em go , bo poprzedniego posta wszyscy zignorowali. Co do aparatu - cieszê siê.
|
|
|
|
|
|
|
Damroka
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #159 : Sierpieñ 03, 2010, 16:06:45 » |
|
mnie ka¿dy ignoruje i jako¶ ¿yje Harald. Co do aparatu mog³abym wzi±æ ale nie wiem czy pojadê.
|
|
|
|
|
|
|
Avarr
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #160 : Sierpieñ 03, 2010, 23:06:35 » |
|
Mnie nie bêdzie jutro na treningu.
|
|
|
|
|
|
|
Damroka
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #161 : Wrzesieñ 06, 2010, 18:38:16 » |
|
Jedno zasadnicze pytanie. Skoro jest ju¿ wrzesieñ i ma³a trójka jest czynna to bêd± zmiany w treningach? Chodzi mi tu o dni, godzinê i miejsce (w dalszym ci±gu smocza jama czy powrót do ma³ej trójki?). Czy zostaje tak jak by³o na wakacjach.
|
|
|
|
|
|
|
jary³o
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #162 : Wrzesieñ 06, 2010, 20:36:04 » |
|
S³awa. Dzisiaj wróci³em do polski ale nie na d³ugo, postaram siê byæ w ¶rodê na treningu, ale nic nie obiecuje
|
|
|
|
|
|
|
Vestar
Starszy

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 513
Starszy sceptyk dru¿yny
Email
|
 |
« Odpowiedz #163 : Wrzesieñ 07, 2010, 15:08:33 » |
|
No ludzie! Ruszamy ty³ki w ¶rodê i robimy trening (16.30 po staremu)! ¯eby co¶ poæwiczyæ i podreperowaæ sprzêt przed zbli¿aj±c± siê bitw±.
|
|
|
|
|
|
|
Damroka
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #164 : Wrzesieñ 07, 2010, 15:48:24 » |
|
Dodam jeszcze, ¿e na tygodniu nie bêdê mog³a doje¿d¿aæ z Lublina wiec sobota by³aby mile widziana.
|
|
|
|
|
|
|
|