Damroka
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #105 : Luty 12, 2010, 10:32:44 » |
|
Tak my¶yla³am, ¿e w tej co sprzêt brali¶cie kiedy¶ ^^ W ogóle Senk Juu za informacje 
|
|
|
|
|
|
|
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 680
Email
|
 |
« Odpowiedz #106 : Luty 12, 2010, 20:23:30 » |
|
S³awa Mam ju¿ plan zajêæ. W czwartki koñczê o 16 wiêc nie bêdê móg³ przyje¿d¿aæ ale pi±tki mam wolne zatem je¶li treningi bêd± w terminie pi±tek-sobota to bêdê siê pojawia³. Wiem, ¿e teraz jest problem z sal± ale gdy wyjdziemy na ¶wie¿e powietrze by³bym rad gdyby¶cie to uwzglêdnili.
|
|
|
|
|
|
|
Damroka
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #107 : Luty 12, 2010, 20:26:54 » |
|
Podpisujê siê do pro¶by Niemira <prosi>
|
|
|
|
|
|
|
Damroka
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #108 : Luty 14, 2010, 18:41:36 » |
|
To kiedy ponownie mo¿na postrzelaæ?? 
|
|
|
|
|
|
|
Harald
Administrator

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 10056
Email
|
 |
« Odpowiedz #109 : Luty 15, 2010, 16:34:31 » |
|
Co z treningami na feriach? Je¶li normalne spotkania nie mog± siê odbywaæ, to przyda³oby siê chocia¿ zrobiæ renowacjê sprzêtu.
|
|
|
|
|
|
|
Harald
Administrator

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 10056
Email
|
 |
« Odpowiedz #110 : Luty 22, 2010, 13:18:17 » |
|
Trening renowacyjny
Lista potrzebnych rzeczy: - Dratwa lniana - 1-3 ig³y do dratwy - klej do drewna (wikol) - p³ótno lniane - gwo¼dzie do tarcz - takie aby mo¿na je by³o wbiæ w tarczê i jeszcze zagi±æ - byæ mo¿e rêkawice spawalnicze (zale¿y od stanu rêkawic bojowych)
Ponadto: - Szlifierka k±towa - wiertarka - dolary
Je¶li spotkanie mia³oby siê odbywaæ w ¶rodê, to mogê udostêpniæ swoj± piwnicê, ale tylko do godziny 14. Jednako¿ nie jest ona zbyt wielka i w dodatku zagracona, wiêc przebywanie w niej wiecej ni¿ 5 osób naraz mija³oby siê z celem.
|
|
|
|
|
|
|
Damroka
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #111 : Luty 24, 2010, 20:51:48 » |
|
Skoro ju¿ wiosnê czuæ w powietrzu to mo¿na by ju¿ zacz±æ rozmawiaæ na temat treningów na dworze  Co wy na to?? Taka ma³a propozycja ode mnie (jakby by³y w pi±tki popo³udniu to ju¿ ca³kiem super by by³o ^^).. I jedno pytanie: gdzie w Zamo¶ciu mo¿na dostaæ len na metry??
|
|
|
|
|
|
|
Damroka
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #112 : Luty 25, 2010, 21:31:18 » |
|
Pro¶ba nieaktualna ju¿.. Znalaz³am o.O
|
|
|
|
|
|
|
Avarr
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #113 : Luty 25, 2010, 22:28:15 » |
|
Nie piszemy post pod postem tylko u¿ywamy opcji modyfikuj.
|
|
|
|
|
|
|
Damroka
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #114 : Luty 25, 2010, 22:30:46 » |
|
Wyk³ócaæ siê nie bêdê ani tym bardziej robiæ off topa. Swoje pomy¶la³am i zachowam dla siebie. Dodam tylko, ¿e ma³o kto pisze wiêc tak wysz³o, ¿e jest jedno pod drugim.. Koniec tematu.
|
|
|
|
|
|
|
Vestar
Starszy

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 513
Starszy sceptyk dru¿yny
Email
|
 |
« Odpowiedz #115 : Luty 26, 2010, 11:07:11 » |
|
Ale¿ tu nie chodzi o wyk³ócanie siê, tylko zachowanie jako takiego porz±dku na forum. I nie by³o problemu skorzystaæ z opcji modyfikuj i po prostu usun±æ ostatnie zdanie lub dopisaæ "ju¿ znalaz³am"
|
|
|
|
|
|
|
Vandil
Otrok

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 51
|
 |
« Odpowiedz #116 : Marzec 13, 2010, 10:12:41 » |
|
Czy treningi musz± byc koniecznie w czwartek? Tak sie sk³ada ¿e w czwarti koncze o 16:30 i zanim ja wróce do domu, zostawie plecak i zjem to troszke czasu mija i zdaze na sama koncowke. Je¶liby to nikomu nie przeszkadza³o to prosi³bym o jakie¶ pomy¶lenie nad nowym terminem spotkañ.
|
|
|
|
|
|
|
Damroka
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #117 : Marzec 13, 2010, 13:35:30 » |
|
mi³oby by³o gdyby odbywa³y siê w pi±tki po po³udniu 
|
|
|
|
|
|
|
Vandil
Otrok

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 51
|
 |
« Odpowiedz #118 : Marzec 13, 2010, 14:30:00 » |
|
W³a¶nie ¿e mnie cieszy³oby gdyby nie by³yby one w pi±tki po po³udniu bo mam kompletnie zawalone 
|
|
|
|
|
|
|
Vestar
Starszy

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 513
Starszy sceptyk dru¿yny
Email
|
 |
« Odpowiedz #119 : Marzec 13, 2010, 17:52:57 » |
|
Poczekajmy a¿ aura bêdzie bardziej sprzyjaj±ca æwiczeniom na powietrzu, wtedy bêdzie prawdopodobnie jeden trening w sobotê, a drugi na tygodniu. Teraz mamy wynajêt± halê, wiêc innego terminu nie da siê ustaliæ (pewnie jest zajêta...) Na razie æwiczcie siê w domu 
|
|
|
|
|
|
|
|