User Info
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Kwiecieñ 04, 2025, 11:02:19

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
News Box

Key Stats
4001 wiadomo¶ci w 159 w±tkach, wys³ane przez 30 u¿ytkowników
Najnowszy u¿ytkownik: Tugemir
Strona g³ówna | Pomoc | Szukaj | Kalendarz | Zaloguj siê | Rejestracja
Tomaszowska Dru¿yna Wojów - Algiz  |  Althing  |  Allthingi minione  |  III Allthing « poprzedni nastêpny »
Strony: 1 2 3 [4] | Do do³u Drukuj
Autor W±tek: III Allthing  (Przeczytany 14623 razy)
Vestar
Starszy

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 513

Starszy sceptyk dru¿yny

8900669
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #45 : Kwiecieñ 28, 2009, 08:22:14 »

Ja sie jak ty nie ubiera³em, a nie znalazlem kleszczy (gorzej jak niedok³adnie sprawdzi³em i wyl±duje w szpitalu lub gdzie indziej :/)

Zanim napiszesz co¶ g³upiego i zbêdnego zerknij tu:
http://mx.foxnet.pl/szept%20wschodu/images/signatures/51075618445eb0fc766f82.gif
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

Wiadomo¶ci: 680

13993064
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #46 : Kwiecieñ 28, 2009, 11:24:27 »

Ogólne podsumowanie wiecu który odby³ siê drugiego dnia allthingu:
1. Przyjêcie trzech kandydatow, Vestina, Valgarda, i Vandila na oficjanych cz³onkow Dru¿yny. Ich opiekunem zosta³ Niemir
2. Niestety odby³ siê pierwszy s±d naszego cz³onka. za swoje uczynki wolny Aldias do czasu najblizszego allthingu jest na okresie próbnym. Jeden powa¿ny b³±d mo¿e go kosztowaæ cz³onkostwo w Druzynie. NA nastêpnym allthingu jego sprawa zostanie znow rozpatrzona.
2. Ustalono sta³e spotkania rzemie¶lnicze i ³ucznicze. Odbywaæ siê bêdê na przemian w soboty o godzinie 10.00. Treningi ³ucznicze na strzelnicy na Siwej Dolinie, a spotkania rzemie¶lnicze u mnie w starym domu na ulicy listopadowej
3. Na treningach bêd± odbywaæ siê przygotowania do pokazów, ale najwa¿niejsze jest nasze podej¶cie do nich. To czy pokaz siêuda czy nie zale¿y tylko od nas i naszego podej¶cia do tego. Wa¿ne jest by braæ to na powa¿nie a nie olewkowo.
4. Brama i palisada stanie bezposrednio na wale. Ale teraz czy co¶ tam stanie zale¿y od nas. Potrzebujemy planów jak dawnij wygl±da³ gród w Czermnie i jak on mo¿e wygl±daæ po rekonstrukcji. Je¶li nic nie bêdziemy robiæ gród nigdy nie stanie. Wa¿ne s± zarówno ryciny, plany i temu podobne materia³y, jak równie¿ zapiski i wszelakie dane na temat tego grodu.
5. Uzgodnione zosta³oto kto zajmuje siê pieniêdzmi. Lestek pilnuje pieniêdziy z pokazów i innych tego typu ¼róde³ dochodów, natomiast Corvin jest odpowiedzialny tylko za skladki. Ogólna suma aktualnie posiadanych przez nas pieniêdzy bêdzie podawana w dziale bud¿et przez obie osoby.
6. ciê¿k± kwesti± jest posiadanie przez nas samochodu. Je¶li by kto¶ znalaz³ tani samochów w dobrym stanie to niech o nim powie i wspólnie rozwa¿yny t± sprawê.

Je¶li bym o czym¶ zapomnia³ to praoszê to dopisaæ
Lestek
Thing

Wiadomo¶ci: 634

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #47 : Czerwiec 02, 2009, 23:31:13 »

Zdjêcia z Althingu http://www.tdw.jpg.pl/

Bogowie chroñcie mnie przed wrogami bo z wami to se poradzê
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

Wiadomo¶ci: 680

13993064
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #48 : Czerwiec 03, 2009, 10:43:13 »

Ojej. Zabrak³o "kilku" zdjêæ. Wiesz o jakie zdjêcia mi chodzi ;p 
Vestar
Starszy

Wiadomo¶ci: 513

Starszy sceptyk dru¿yny

8900669
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #49 : Czerwiec 03, 2009, 16:50:55 »

No, ale tych na których widaæ wspó³czesne rzeczy to lepiej, ¿eby na stronie (je¶li powstanie w koñcu porz±dna) nie by³o^^

Zanim napiszesz co¶ g³upiego i zbêdnego zerknij tu:
http://mx.foxnet.pl/szept%20wschodu/images/signatures/51075618445eb0fc766f82.gif
Lestek
Thing

Wiadomo¶ci: 634

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #50 : Czerwiec 03, 2009, 18:33:18 »

Ojej. Zabrak³o "kilku" zdjêæ. Wiesz o jakie zdjêcia mi chodzi ;p 

Te zdjêcia nie przesz³y by przez umys³ zwyk³ego ¶miertelnika co by skoñczy³o siê dla niego ¶mierci± ... a co do naszego odtwórstwa to faktycznie brakuje nam jeszcze wielu rzeczy historycznych ... ale te¿ jest to kwestia organizacji obozu... mam nadzieje ¿e na Wilczym nauczymy siê wiele ...

Bogowie chroñcie mnie przed wrogami bo z wami to se poradzê
Strony: 1 2 3 [4] | Do góry Drukuj 
« poprzedni nastêpny »
Skocz do: