Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 680
Email
|
 |
« Odpowiedz #30 : Czerwiec 30, 2009, 12:45:15 » |
|
Ma kto¶ mo¿e GPS? Bo do Przemy¶la to latwo dojechaæ ale dalej ju¿ mo¿e byæ mniej ciekawiej. Jakby co to znalazlem mapê internetow± z zaznaczon± tras± tylko nei mam drukarki. Mogê przes³aæ komu¶ mailem.
|
|
|
|
|
|
|
Lestek
Thing

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 634
Email
|
 |
« Odpowiedz #31 : Czerwiec 30, 2009, 15:54:34 » |
|
ja ju¿ sledzi³em trasê dojazdu do Pac³awic ... raczej jest to prosta sprawa ... wa¿ne aby nie przegapiæ zjazdu na prawo do Kalwarii z trasy na granice. Je¿eli to jes z serwisu Targeo to nie wysy³aj je¿eli co¶ fajniejszego to wyslij mi 
|
|
|
|
Bogowie chroñcie mnie przed wrogami bo z wami to se poradzê 
|
|
|
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 680
Email
|
 |
« Odpowiedz #32 : Czerwiec 30, 2009, 17:01:22 » |
|
na razie targeo. Ale na tym zakrêcie to widaæ chyba taki wielki krzy¿ z do³u. tak mi siê zdaje, chocia¿ on mo¿e byæ trochê wy¿ej...
|
|
|
|
|
|
|
Vestar
Starszy

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 513
Starszy sceptyk dru¿yny
Email
|
 |
« Odpowiedz #33 : Lipiec 05, 2009, 20:30:13 » |
|
No i po Wilczym Tropie. Jako Germañscy ku**a naje¼d¼cy spisali¶my siê ¶rednio, bo wynik bitew by³ co¶ ko³o 6:2 dla grodzian, ale i tak zabawa by³a przednia, piêkne nocne akcje (chocia¿ niektóre bezcelowe  ), no i srogie ³upy (ogórki, jajka XD)
|
|
|
|
|
|
|
Lestek
Thing

P³eæ: 
Email
|
 |
« Odpowiedz #34 : Lipiec 06, 2009, 13:45:13 » |
|
Oj dzia³o siê dzia³o  ... najwa¿niejsze ¿e zdobyli¶my sporo do¶wiadczenia ... jedni walczyli mieczem drudzy mocn± g³ow±  ale co tu siê rozpisywaæ trzeba relacji oczekiwaæ na stronie g³ównej i o zdjêcia siê upominaæ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lestek
Thing

P³eæ: 
Email
|
 |
« Odpowiedz #38 : Wrzesieñ 01, 2009, 08:41:13 » |
|
Mail od Kniazia S³awomira " Witam! Zapraszamy na dalszy ci±g naszej imprezy, wszystkie informacje na stronie: http://sojuszgroduhorodna.pl/wilczy_trop/Pozdrawiam! Knia¼ S³awomir" Kolejna wyprawa, ale ju¿ nie taka jak poprzednia  tu ma³y spojler  : W trakcie imprezy uczestnicy podzieleni bêd± na dwie grupy: -Grupa Grodzian -Poselstwo) -Tzw. Zbóje Miros³awa ( kto by³ na Wilczym Tropie wie o co chodzi ) Mo¿emy jak zawsze wzi±¶æ w tym udzia³
|
|
|
|
|
|
|
Vestar
Starszy

P³eæ: 
Starszy sceptyk dru¿yny
Email
|
 |
« Odpowiedz #39 : Wrzesieñ 01, 2009, 11:30:29 » |
|
Wymieni³e¶ trzy grupy, nie dwie  I nie bierzmy jak zawsze, bo wziêli¶my tylko raz  ale z chêci± pojadê 
|
|
|
|
|
|
|
Lestek
Thing

P³eæ: 
Email
|
 |
« Odpowiedz #40 : Wrzesieñ 01, 2009, 17:54:28 » |
|
B³agam bez takich s³ownych ceregieli (wklei³em ze strony), ale byæ mo¿e bêdziemy mieli 26 wrze¶nia pokaz na za¶cianku tak¿e jeszcze nic nie wiadomo.
|
|
|
|
|
|
|
Vestar
Starszy

P³eæ: 
Starszy sceptyk dru¿yny
Email
|
 |
« Odpowiedz #41 : Wrzesieñ 01, 2009, 20:57:50 » |
|
I wybra³by¶ pokaz na za¶cianku nad Wilczym Tropem!? We¼ mnie Jarlu nie za³amuj... Jeste¶my dru¿yn±, czy faktori± robi±c± pieni±dze?
|
|
|
|
|
|
|
Lestek
Thing

P³eæ: 
Email
|
 |
« Odpowiedz #42 : Wrzesieñ 02, 2009, 09:04:42 » |
|
To ty mnie nie za³amuj ... chyba jeszcze na Althingu mówi³em, ¿e musimy zarobiæ pieni±dze na remont samochodu i na jego utrzymanie (a jak nie naprawimy samochodu to nigdzie nie pojedziemy) tak¿e ka¿dy pokaz jest teraz dla Nas wa¿ny, tym bardziej, ¿e na za¶cianku dobrze nam p³ac±
|
|
|
|
|
|
|
Vestar
Starszy

P³eæ: 
Starszy sceptyk dru¿yny
Email
|
 |
« Odpowiedz #43 : Wrzesieñ 02, 2009, 14:42:42 » |
|
Nie jest w takim stanie, ¿eby nie dojechaæ na Wilczy... Po za tym mo¿na jechaæ passatem- zmie¶cimy siê, a namiotów nawet nie trzeba braæ. Jak siê chce to siê mo¿e.
|
|
|
|
|
|
|
|