Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

Email
|
 |
« Odpowiedz #30 : Czerwiec 30, 2009, 12:45:15 » |
|
Ma ktoÂś moÂże GPS? Bo do PrzemyÂśla to latwo dojechaĂŚ ale dalej juÂż moÂże byĂŚ mniej ciekawiej. Jakby co to znalazlem mapĂŞ internetowÂą z zaznaczonÂą trasÂą tylko nei mam drukarki. MogĂŞ przesÂłaĂŚ komuÂś mailem.
|
|
|
|
|
|
|
Lestek
Thing

Email
|
 |
« Odpowiedz #31 : Czerwiec 30, 2009, 15:54:34 » |
|
ja juÂż sledziÂłem trasĂŞ dojazdu do PacÂławic ... raczej jest to prosta sprawa ... waÂżne aby nie przegapiĂŚ zjazdu na prawo do Kalwarii z trasy na granice. JeÂżeli to jes z serwisu Targeo to nie wysyÂłaj jeÂżeli coÂś fajniejszego to wyslij mi 
|
|
|
|
Bogowie chroĂącie mnie przed wrogami bo z wami to se poradzĂŞ 
|
|
|
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

Email
|
 |
« Odpowiedz #32 : Czerwiec 30, 2009, 17:01:22 » |
|
na razie targeo. Ale na tym zakrĂŞcie to widaĂŚ chyba taki wielki krzyÂż z doÂłu. tak mi siĂŞ zdaje, chociaÂż on moÂże byĂŚ trochĂŞ wyÂżej...
|
|
|
|
|
|
|
Vestar
Starszy

Starszy sceptyk druÂżyny
Email
|
 |
« Odpowiedz #33 : Lipiec 05, 2009, 20:30:13 » |
|
No i po Wilczym Tropie. Jako GermaĂąscy ku**a najeÂźdÂźcy spisaliÂśmy siĂŞ Âśrednio, bo wynik bitew byÂł coÂś koÂło 6:2 dla grodzian, ale i tak zabawa byÂła przednia, piĂŞkne nocne akcje (chociaÂż niektĂłre bezcelowe  ), no i srogie Âłupy (ogĂłrki, jajka XD)
|
|
|
|
|
|
|
Lestek
Thing

Email
|
 |
« Odpowiedz #34 : Lipiec 06, 2009, 13:45:13 » |
|
Oj dzia³o siê dzia³o  ... najwa¿niejsze ¿e zdobyliœmy sporo doœwiadczenia ... jedni walczyli mieczem drudzy mocn¹ g³ow¹  ale co tu siê rozpisywaÌ trzeba relacji oczekiwaÌ na stronie g³ównej i o zdjêcia siê upominaÌ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lestek
Thing

Email
|
 |
« Odpowiedz #38 : Wrzesień 01, 2009, 08:41:13 » |
|
Mail od Kniazia S³awomira " Witam! Zapraszamy na dalszy ci¹g naszej imprezy, wszystkie informacje na stronie: http://sojuszgroduhorodna.pl/wilczy_trop/Pozdrawiam! KniaŸ S³awomir" Kolejna wyprawa, ale ju¿ nie taka jak poprzednia  tu ma³y spojler  : W trakcie imprezy uczestnicy podzieleni bêd¹ na dwie grupy: -Grupa Grodzian -Poselstwo) -Tzw. Zbóje Miros³awa ( kto by³ na Wilczym Tropie wie o co chodzi ) Mo¿emy jak zawsze wzi¹œÌ w tym udzia³
|
|
|
|
|
|
|
Vestar
Starszy

Starszy sceptyk druÂżyny
Email
|
 |
« Odpowiedz #39 : Wrzesień 01, 2009, 11:30:29 » |
|
WymieniÂłeÂś trzy grupy, nie dwie  I nie bierzmy jak zawsze, bo wziĂŞliÂśmy tylko raz  ale z chĂŞciÂą pojadĂŞ 
|
|
|
|
|
|
|
Lestek
Thing

Email
|
 |
« Odpowiedz #40 : Wrzesień 01, 2009, 17:54:28 » |
|
BÂłagam bez takich sÂłownych ceregieli (wkleiÂłem ze strony), ale byĂŚ moÂże bĂŞdziemy mieli 26 wrzeÂśnia pokaz na zaÂścianku takÂże jeszcze nic nie wiadomo.
|
|
|
|
|
|
|
Vestar
Starszy

Starszy sceptyk druÂżyny
Email
|
 |
« Odpowiedz #41 : Wrzesień 01, 2009, 20:57:50 » |
|
I wybraÂłbyÂś pokaz na zaÂścianku nad Wilczym Tropem!? WeÂź mnie Jarlu nie zaÂłamuj... JesteÂśmy druÂżynÂą, czy faktoriÂą robiÂącÂą pieniÂądze?
|
|
|
|
|
|
|
Lestek
Thing

Email
|
 |
« Odpowiedz #42 : Wrzesień 02, 2009, 09:04:42 » |
|
To ty mnie nie zaÂłamuj ... chyba jeszcze na Althingu mĂłwiÂłem, Âże musimy zarobiĂŚ pieniÂądze na remont samochodu i na jego utrzymanie (a jak nie naprawimy samochodu to nigdzie nie pojedziemy) takÂże kaÂżdy pokaz jest teraz dla Nas waÂżny, tym bardziej, Âże na zaÂścianku dobrze nam pÂłacÂą
|
|
|
|
|
|
|
Vestar
Starszy

Starszy sceptyk druÂżyny
Email
|
 |
« Odpowiedz #43 : Wrzesień 02, 2009, 14:42:42 » |
|
Nie jest w takim stanie, Âżeby nie dojechaĂŚ na Wilczy... Po za tym moÂżna jechaĂŚ passatem- zmieÂścimy siĂŞ, a namiotĂłw nawet nie trzeba braĂŚ. Jak siĂŞ chce to siĂŞ moÂże.
|
|
|
|
|
|
|
|