User Info
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Kwiecień 08, 2025, 05:13:49

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
News Box

Key Stats
4001 wiadomości w 159 wątkach, wysłane przez 30 użytkowników
Najnowszy użytkownik: Tugemir
Strona główna | Pomoc | Szukaj | Kalendarz | Zaloguj się | Rejestracja
Tomaszowska Drużyna Wojów - Algiz  |  Inicjatywy  |  Pokazy  |  FALKON « poprzedni następny »
Strony: [1] | Do dołu Drukuj
Autor Wątek: FALKON  (Przeczytany 3376 razy)
Lestek
Thing

Zobacz profil Email
« : Wrzesień 23, 2008, 10:47:23 »

Witam dostaliÂśmy propozycjĂŞ zrobienia pokazu na Falkonie ... tak tak na tym Falkonie ... takÂże proszĂŞ o wypowiedzenie siĂŞ w tym temacie ... pozdrawiam

tutaj mail wklejam od organizatora (jeÂżeli to coÂś wam ma udowodniĂŚ ...

"Witam!

RozmawialiÂśmy wczoraj telefonicznie na temat moÂżliwoÂści zorganizowania przez Was pokazĂłw na IX OgĂłlnopolskim ZjeÂździe MiÂłoÂśnikĂłw Fantasytki Falkon 2008.

Podstawowe informacje o konwencie znajdziecie na stronie imprezy, czyli www.falkon.prv.pl. OczywiÂście sam rĂłwnieÂż sÂłuÂże pomocÂą, jeÂśli powstanÂą jakieÂś wÂątpliwoÂści.

Pozdrawiam
MichaÂł SieĂąko, organizator ds. pokazĂłw
tel. 508476794
GG 4552494"

Bogowie chroĂącie mnie przed wrogami bo z wami to se poradzĂŞ
Harald
Administrator

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 23, 2008, 12:42:02 »

Ja najprawdopodobniej i tak bĂŞdĂŞ na tej imprezie. Co do samego pokazu to ciĂŞÂżko mi coÂś powiedzieĂŚ... ale raczej jestem na nie. Bractwa, DruÂżyny etc. przejadÂły sie juÂż na konwentach, wiĂŞc poklasku byÂśmy raczej nie zdobyli, a jeÂśli jest to akcja non profit, to po co? (No chyba, Âże albo dostajemy za to kasĂŞ, albo ktoÂś i tak zamierzaÂł siĂŞ tam pojawiĂŚ przez co darmowa(?) wejÂściĂłwka bĂŞdzie dla niego wystarczajÂącÂą motywacjÂą).

BTW, a czy mĂłwiÂł Ci Wilku, skÂąd w ogĂłle dowiedziaÂł siĂŞ o naszym istnieniu?
Vestar
Starszy

Starszy sceptyk druÂżyny

8900669
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 23, 2008, 13:01:04 »

Chyba myœlê jak Corvin. To jest za du¿e wyzwanie. Wiem co siê dzia³o na KresKonie kiedy Bracie Wilcy robili ten pokaz. Sama walka niczym nie zadziwi konwentowiczów, historie wiêkszoœÌ z nich zna tak samo dobrze. Jakbyœ Wilku nawali³ mroku jak czêsto ci siê zda¿a to by siê z nas przez d³uuuugi czas naœmiewali
To musiaÂłby byĂŚ pokaz na bardzo wysokim poziomie Âżeby zadowoliĂŚ konwentowiczĂłw.
Ale miÂło sÂłyszeĂŚ Âże taki Lublin zainteresowaÂł siĂŞ tak maÂło znanÂą druÂżynÂą jak my
Jeszcze troche i opanujemy Âświat XD

Zanim napiszesz coÂś gÂłupiego i zbĂŞdnego zerknij tu:
http://mx.foxnet.pl/szept%20wschodu/images/signatures/51075618445eb0fc766f82.gif
Aldias
Wolny
**

10594076
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 25, 2008, 14:40:21 »

Zawsze mamy caÂły miesiac na przygotowanie sie do tego pokazu mozna uÂłozyc na jednym treningu scenariusz pokazu a na reszcie trenowac.Moim zdaniem jesli tak bedziemy myslec o takich typu pokazach to na Âżaden sie nie wybierzemy i nie przekonamy sie jakie bÂłedy popeÂłnilismy i co trzeba dotrenowac .
Vestar
Starszy

Starszy sceptyk druÂżyny

8900669
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 25, 2008, 20:59:15 »

<<mÂądry przemĂłwiÂł>>  ^^

Problem w tym, Âże w pokazach chodzi o to, Âżeby widzĂłw zainteresowaĂŚ. A czym zainteresujemy takiego konwentowicza, ktĂłry juÂż to widziaÂł n-razy?
JuÂż nawet na Kreskonie (za)duÂżo osĂłb nie poszÂło na pokaz, a co dopiero falkon? Jak dla mnie za duÂża impreza i za duÂżo koneserĂłw (Âże siĂŞ tak wyraÂże) tam jest. W ogĂłle radziÂłbym konwenty omijaĂŚ.

Sad but true

Zanim napiszesz coÂś gÂłupiego i zbĂŞdnego zerknij tu:
http://mx.foxnet.pl/szept%20wschodu/images/signatures/51075618445eb0fc766f82.gif
Aldias
Wolny
**

10594076
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Październik 01, 2008, 13:41:20 »

Jak ci wsadze na pokazie waÂłek w ucho i sciagne spodnie to uwierz mi bedzie smieszne
Strony: [1] | Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do: