User Info
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Kwiecieñ 04, 2025, 10:59:53

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
News Box

Key Stats
4001 wiadomo¶ci w 159 w±tkach, wys³ane przez 30 u¿ytkowników
Najnowszy u¿ytkownik: Tugemir
Strona g³ówna | Pomoc | Szukaj | Kalendarz | Zaloguj siê | Rejestracja
Tomaszowska Dru¿yna Wojów - Algiz  |  Inicjatywy  |  Pokazy  |  FALKON « poprzedni nastêpny »
Strony: [1] | Do do³u Drukuj
Autor W±tek: FALKON  (Przeczytany 3371 razy)
Lestek
Thing

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 634

Zobacz profil Email
« : Wrzesieñ 23, 2008, 10:47:23 »

Witam dostali¶my propozycjê zrobienia pokazu na Falkonie ... tak tak na tym Falkonie ... tak¿e proszê o wypowiedzenie siê w tym temacie ... pozdrawiam

tutaj mail wklejam od organizatora (je¿eli to co¶ wam ma udowodniæ ...

"Witam!

Rozmawiali¶my wczoraj telefonicznie na temat mo¿liwo¶ci zorganizowania przez Was pokazów na IX Ogólnopolskim Zje¼dzie Mi³o¶ników Fantasytki Falkon 2008.

Podstawowe informacje o konwencie znajdziecie na stronie imprezy, czyli www.falkon.prv.pl. Oczywi¶cie sam równie¿ s³u¿e pomoc±, je¶li powstan± jakie¶ w±tpliwo¶ci.

Pozdrawiam
Micha³ Sieñko, organizator ds. pokazów
tel. 508476794
GG 4552494"

Bogowie chroñcie mnie przed wrogami bo z wami to se poradzê
Harald
Administrator

Wiadomo¶ci: 10056

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 23, 2008, 12:42:02 »

Ja najprawdopodobniej i tak bêdê na tej imprezie. Co do samego pokazu to ciê¿ko mi co¶ powiedzieæ... ale raczej jestem na nie. Bractwa, Dru¿yny etc. przejad³y sie ju¿ na konwentach, wiêc poklasku by¶my raczej nie zdobyli, a je¶li jest to akcja non profit, to po co? (No chyba, ¿e albo dostajemy za to kasê, albo kto¶ i tak zamierza³ siê tam pojawiæ przez co darmowa(?) wej¶ciówka bêdzie dla niego wystarczaj±c± motywacj±).

BTW, a czy mówi³ Ci Wilku, sk±d w ogóle dowiedzia³ siê o naszym istnieniu?
Vestar
Starszy

Wiadomo¶ci: 513

Starszy sceptyk dru¿yny

8900669
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 23, 2008, 13:01:04 »

Chyba my¶lê jak Corvin. To jest za du¿e wyzwanie. Wiem co siê dzia³o na KresKonie kiedy Bracie Wilcy robili ten pokaz. Sama walka niczym nie zadziwi konwentowiczów, historie wiêkszo¶æ z nich zna tak samo dobrze. Jakby¶ Wilku nawali³ mroku jak czêsto ci siê zda¿a to by siê z nas przez d³uuuugi czas na¶miewali
To musia³by byæ pokaz na bardzo wysokim poziomie ¿eby zadowoliæ konwentowiczów.
Ale mi³o s³yszeæ ¿e taki Lublin zainteresowa³ siê tak ma³o znan± dru¿yn± jak my
Jeszcze troche i opanujemy ¶wiat XD

Zanim napiszesz co¶ g³upiego i zbêdnego zerknij tu:
http://mx.foxnet.pl/szept%20wschodu/images/signatures/51075618445eb0fc766f82.gif
Aldias
Wolny
**

Wiadomo¶ci: 51

10594076
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Wrzesieñ 25, 2008, 14:40:21 »

Zawsze mamy ca³y miesiac na przygotowanie sie do tego pokazu mozna u³ozyc na jednym treningu scenariusz pokazu a na reszcie trenowac.Moim zdaniem jesli tak bedziemy myslec o takich typu pokazach to na ¿aden sie nie wybierzemy i nie przekonamy sie jakie b³edy pope³nilismy i co trzeba dotrenowac .
Vestar
Starszy

Wiadomo¶ci: 513

Starszy sceptyk dru¿yny

8900669
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Wrzesieñ 25, 2008, 20:59:15 »

<<m±dry przemówi³>>  ^^

Problem w tym, ¿e w pokazach chodzi o to, ¿eby widzów zainteresowaæ. A czym zainteresujemy takiego konwentowicza, który ju¿ to widzia³ n-razy?
Ju¿ nawet na Kreskonie (za)du¿o osób nie posz³o na pokaz, a co dopiero falkon? Jak dla mnie za du¿a impreza i za du¿o koneserów (¿e siê tak wyra¿e) tam jest. W ogóle radzi³bym konwenty omijaæ.

Sad but true

Zanim napiszesz co¶ g³upiego i zbêdnego zerknij tu:
http://mx.foxnet.pl/szept%20wschodu/images/signatures/51075618445eb0fc766f82.gif
Aldias
Wolny
**

Wiadomo¶ci: 51

10594076
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Pa¼dziernik 01, 2008, 13:41:20 »

Jak ci wsadze na pokazie wa³ek w ucho i sciagne spodnie to uwierz mi bedzie smieszne
Strony: [1] | Do góry Drukuj 
« poprzedni nastêpny »
Skocz do: