User Info
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Kwiecieñ 04, 2025, 11:08:39

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
News Box

Key Stats
4001 wiadomo¶ci w 159 w±tkach, wys³ane przez 30 u¿ytkowników
Najnowszy u¿ytkownik: Tugemir
Strona g³ówna | Pomoc | Szukaj | Kalendarz | Zaloguj siê | Rejestracja
Tomaszowska Dru¿yna Wojów - Algiz  |  Inicjatywy  |  Pokazy  |  Spotkania rekrutacyjne « poprzedni nastêpny »
Strony: [1] | Do do³u Drukuj
Autor W±tek: Spotkania rekrutacyjne  (Przeczytany 3009 razy)
Lestek
Thing

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 634

Zobacz profil Email
« : Wrzesieñ 04, 2008, 14:42:07 »

Witam w zwi±zku i¿ w szko³ach mamy zamiar przeprowadziæ specjalne spotkania rekrutacyjne proszê o wpisywanie co mia³o by siê ukazaæ na tych spotkaniach i jak one maj± wygl±daæ ... Plakaty zrobiê do koñca tego tygodnia za¶ spotkania odbywaæ siê bêd± od 15 wrze¶nia do koñca miesi±ca ... kto by prowadziæ te spotkania i o jakiej porze dnia ??

Bogowie chroñcie mnie przed wrogami bo z wami to se poradzê
Bodvar
Starszy

Wiadomo¶ci: 285

G³osiciel Praw

8742251
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 05, 2008, 08:06:03 »

Ja móg³bym prowadziæ ale bêdê dopiero w pa¼dzierniku.
Wa¿ne jest by nowi kandydaci interesowali siê histori±, byli pracowici i chcieli CZYNNIE uczestniczyæ w odtwarzaniu historii. No i poczucie humoru jest raczej konieczne .  Wiêcej wymagañ nie mam

Bogowie chroñcie mnie przed przyjació³mi bo z wrogami sobie poradzê
Lestek
Thing

Wiadomo¶ci: 634

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 05, 2008, 09:35:44 »

Wymagania powinni¶my sobie postawiæ ... jak maj± wygl±daæ te spotkania aby zachêciæ ludzi do wst±pienia

Bogowie chroñcie mnie przed wrogami bo z wami to se poradzê
Bodvar
Starszy

Wiadomo¶ci: 285

G³osiciel Praw

8742251
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Styczeñ 14, 2011, 20:00:05 »

Jak bêdzie wygl±da³ jutrzejszy trening rekrutacyjny? A no tak to sobie wyobra¿am:

1. Pu¶cimy wszystkim ludziom film Dru¿yny na rzutniku
2. Opowiemy im trochê o Dru¿ynie, acz krótko i tre¶ciwie. Co przedstawiamy, na czym to polega i czego wymaga siê od nich.
3. Podzielimy ich na 3 grupy: wojów, ³uczników i rzemie¶lników, po czym ka¿da z grup przeprowadzi w³asny trening, poprzedzony stosownym wyja¶nieniem. Wojów nauczymy "7", ³uczników podstaw strzelania, a rzemie¶lników robienia sznurków. Miêdzy grupami bêdzie mo¿na swobodnie przechodziæ, by znale¼æ to co siê chce.
4. I na koniec zrobimy walkê uwalniaj±c± Jary³y, by ka¿dy móg³ zobaczyæ jak zmienia siê status i jak wygl±da ¿ycie w Dru¿ynie.

Zadania przydzielê wam tu¿ przed treningiem, gdy¿ nie s± na tyle skomplikowane by¶cie musieli siê ich uczyæ 
Czekam na komentarze.

Bogowie chroñcie mnie przed przyjació³mi bo z wrogami sobie poradzê
jary³o
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Styczeñ 14, 2011, 20:11:01 »

jestem przeciw podzia³owi ludzi na grupy sadzê ¿e lepszy rozwi±zaniem jest pokazanie wszystkiego od razu zaczynaj±c od ³ucznictwa po ktorym, mo¿emy przej¶æ do rzemios³a i opisania stroju po czym zaczniemy rozgrzewkê z mieczami , siódemka i walka , co wywo³a naturalny podzial o prostu ka¿dy pójdzie tam gdzie chce a z tym uwolnieniem t fajny pomysl popieram Chichot

Strony: [1] | Do góry Drukuj 
« poprzedni nastêpny »
Skocz do: