User Info
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Kwiecień 11, 2025, 11:19:47

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
News Box

Key Stats
4001 wiadomości w 159 wątkach, wysłane przez 30 użytkowników
Najnowszy użytkownik: Tugemir
Strona główna | Pomoc | Szukaj | Kalendarz | Zaloguj się | Rejestracja
Tomaszowska Drużyna Wojów - Algiz  |  Organizacja  |  OgÂłoszenia  |  Co z grodem ? « poprzedni następny »
Strony: [1] | Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Co z grodem ?  (Przeczytany 2153 razy)
Lestek
Thing

Zobacz profil Email
« : Lipiec 11, 2012, 21:43:04 »

Witajcie ... Rechulicz pyta czy bĂŞdziemy coÂś robiĂŚ na RabinĂłwce, jakieÂś Âżycie, modernizacje Co? Mamy mu daĂŚ odpowiedÂź, gdyÂż zastanawia siĂŞ nad sprzedaniem tego drewna. MyÂślĂŞ, Âże warto siĂŞ tam wybraĂŚ i coÂś porobiĂŚ bo szkoda takiej pracy, ale odpowiedÂź mamy mu daĂŚ w ciÂągu 2 tygodni.

Bogowie chroĂącie mnie przed wrogami bo z wami to se poradzĂŞ
Dargorad
Otrok
*

11733804
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Lipiec 12, 2012, 10:21:04 »

Ja za dwa dni wyjeÂżdzam do sanatorium , ale skoro wÂłozylismy tam tyle pracy , mamy swĂłj wÂłasny grĂłd to szkoda to wszystko rzuciĂŚ za przproszeniem w cholere . GrĂłd , jesli popracujemy nad nim jeszcze troche , dam nam szanse na land. Ale pojawie sie kwestja taka ze 3/4 druzyny wyjeÂżdza z Tomaszowa i nie bĂŞdzie miaÂła z tego Âżadnego pozytku .
Harald
Administrator

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Lipiec 12, 2012, 13:55:04 »

Moje zdanie jest takie: sam siĂŞ napracowaÂłem nad tym grodem i trochĂŞ mi szkoda, ale nie widzĂŞ dla niego przyszÂłoÂści, a zwÂłaszcza nie chce mi siĂŞ tam robiĂŚ pokazĂłw i oprowadzaĂŚ ludzi. To nie jest tylko nasza sprawa, ale teÂż w duÂżym stopniu Rechulicza, ktĂłry wÂłoÂżyÂł w to sporo pieniĂŞdzy i chce je odzyskaĂŚ. Czyli albo robimy tam pokazy albo sprzedaje drewno. Z tych dwĂłch opcji mimo wszystko wolĂŞ zrezygnowaĂŚ z wÂłoÂżonej pracy niÂż dokÂładaĂŚ jej wiĂŞcej.
Strony: [1] | Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do: