User Info
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Kwiecieñ 06, 2025, 19:06:13

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
News Box

Key Stats
4001 wiadomo¶ci w 159 w±tkach, wys³ane przez 30 u¿ytkowników
Najnowszy u¿ytkownik: Tugemir
Strona g³ówna | Pomoc | Szukaj | Kalendarz | Zaloguj siê | Rejestracja
Tomaszowska Dru¿yna Wojów - Algiz  |  Organizacja  |  Og³oszenia  |  Co z grodem ? « poprzedni nastêpny »
Strony: [1] | Do do³u Drukuj
Autor W±tek: Co z grodem ?  (Przeczytany 2142 razy)
Lestek
Thing

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 634

Zobacz profil Email
« : Lipiec 11, 2012, 21:43:04 »

Witajcie ... Rechulicz pyta czy bêdziemy co¶ robiæ na Rabinówce, jakie¶ ¿ycie, modernizacje Co? Mamy mu daæ odpowied¼, gdy¿ zastanawia siê nad sprzedaniem tego drewna. My¶lê, ¿e warto siê tam wybraæ i co¶ porobiæ bo szkoda takiej pracy, ale odpowied¼ mamy mu daæ w ci±gu 2 tygodni.

Bogowie chroñcie mnie przed wrogami bo z wami to se poradzê
Dargorad
Otrok
*

Wiadomo¶ci: 219

11733804
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Lipiec 12, 2012, 10:21:04 »

Ja za dwa dni wyje¿dzam do sanatorium , ale skoro w³ozylismy tam tyle pracy , mamy swój w³asny gród to szkoda to wszystko rzuciæ za przproszeniem w cholere . Gród , jesli popracujemy nad nim jeszcze troche , dam nam szanse na land. Ale pojawie sie kwestja taka ze 3/4 druzyny wyje¿dza z Tomaszowa i nie bêdzie mia³a z tego ¿adnego pozytku .
Harald
Administrator

Wiadomo¶ci: 10056

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Lipiec 12, 2012, 13:55:04 »

Moje zdanie jest takie: sam siê napracowa³em nad tym grodem i trochê mi szkoda, ale nie widzê dla niego przysz³o¶ci, a zw³aszcza nie chce mi siê tam robiæ pokazów i oprowadzaæ ludzi. To nie jest tylko nasza sprawa, ale te¿ w du¿ym stopniu Rechulicza, który w³o¿y³ w to sporo pieniêdzy i chce je odzyskaæ. Czyli albo robimy tam pokazy albo sprzedaje drewno. Z tych dwóch opcji mimo wszystko wolê zrezygnowaæ z w³o¿onej pracy ni¿ dok³adaæ jej wiêcej.
Strony: [1] | Do góry Drukuj 
« poprzedni nastêpny »
Skocz do: