I. Na pocz±tek kilka dobrych wiadomo¶ci:
1. Mamy now± stronê ALGIZu
www.woje.tomaszowskie.pl i tutaj pro¶ba do wszystkich o jej promocjê u¿ywanie jej adresu na forach w mailach itp. dziêki temu bêdzie siê wy¶wietlaæ w wy¿szej pozycji w przegl±darce. Piszcie jakie macie uwagi. Ja postaram siê je wprowadziæ w ¿ycie.
I przypomnienie Niemir ze 2 tygodnie temu obieca³e¶, ¿e zrobisz opisy cz³onków dru¿yny wraz z ich stopniem i zdjêciem. Nadal tego nie mam. Proszê zrób to jak najszybciej, a teraz napisz mi kiedy to mogê mieæ.
Cieszê siê, ¿e dziewczyny mocno zajê³y siê tañcem i wci±gnê³y w to resztê grupy. Jeste¶my na dobrej drodze do rozwoju dru¿yny i poprawy naszych pokazów.
2. Mamy now± ulotkê/ofertê pod tym linkiem:
http://hotfile.com/dl/110078545/e9d5676/ulotka2.pdf.html Jak widaæ wspó³praca z CES siê jako¶ op³aci³a. Bêdê chcia³ j± wydrukowaæ tak aby s³u¿y³a nam na wszelakich pokazach i imprezach. Warto by j± tak¿e roznie¶æ po okolicy szczególnie restauracjach (tych du¿ych) które organizuj± czêsto dla swoich go¶ci dodatkowe atrakcje. Wymaga ona jeszcze kosmetycznych zmian danych i wykre¶lenia tañca z ogniem. Po zmianach wrzucimy ja na nasz± stronê i facebooka
3. Pokazy
a) Uda³o siê przekonaæ Sosnowe Zacisze do przeprowadzenia zajêæ dla dzieci 5 godzin na 11 czerwca o godz. 10 za ca³kiem dobr± kasê
Proszê Was o potwierdzenie czy bêdziecie. Musimy byæ w jak najliczniejszym sk³adzie:
Po pierwsze dlatego, ¿e pokaz jest dobrze p³atny
Po drugie oni co chwila co¶ tego typu organizuj± wiêc jak siê dobrze zaprezentujemy mo¿e uda siê zachêciæ do kolejnych wystêpów.
Szczegó³y przeka¿e wam Jary³o
b) 7-8 maja 2011 organizowane s± w Lublinie Targi Turystyczne z pewno¶ci± Roztocze bêdzie promowa³ LOT Roztocze i LGD Roztocze chcia³bym aby¶my i my siê tam zaprezentowali nie pyta³em jeszcze o ich zgodê, poniewa¿ chcê od Was siê dowiedzieæ czy wed³ug Was jest to dobry pomys³ na nasza promocjê (wi±¿e siê to z wydatkami oko³o 200 z³ za stanowisko, koszt dojazdu, noclegu i wy¿ywienia, które mogli by¶my pokryæ z naszych pokazów) i kto z was jest chêtny do pomocy przy zorganizowaniu stanowiska oraz jego zaprezentowanie w Lublinie?
c) Mój znajomy z Czajni zaprasza nas na Gorajeckie Folkowisko w zamian za nasz pokaz 16.07 oferuje wej¶cie, które normalnie jest biletowane (koszt 30 z³ od os.) . Pod tym linkiem macie przewidywany plan imprezy
http://www.facebook.com/event.php?eid=150813274968447Dajcie znaæ co o tym my¶licie najpó¼niej do ¶rody.
I tak trzeba by z³o¿yæ siê na benzynê, ale wed³ug mnie fajna impreza.
II. Teraz kilka innych spraw:
- dlaczego treningi odbywaj± siê nieregularnie i jaki macie pomys³ aby to zmieniæ. Od tego tygodnia treningi musz± odbywaæ siê co najmniej raz w tygodniu Jary³o jeste¶ za to odpowiedzialny. Je¶li na trening maj± przyj¶æ 4 os. zamiast 10 to i tak trening musi siê odbyæ, co z dyscyplina i sankcjami za nieobecno¶ci ?!
- co z naprawieniem tarcz na kiedy umawiamy siê na zakup i naprawê, trwa to zdecydowanie zbyt d³ugo. Ja proponujê sobotê po lub przed treningiem 19.03
- z racji kampanii zbierania 1% podatku ka¿dy wolontariusz/cz³onek Czajni pomaga w akcji. Szczególnie, ¿e dopisuj±c "m³odzie¿" lub "gród" kasa idzie na nas Klub Wolontariusza wzi±³ na siebie ulotki i roznoszenie w czê¶ci po³udniowej miasta, BIO w pó³nocnej i pod ko¶cio³em, nam pozostaje rozniesienie wzd³u¿ Lwowskiej.
Obecno¶æ obowi±zkowa. Zbiórka w ¶rodê w Czajni o godz. 15. Zajmie nam to chwilê.
Czekam na wasze odpowiedzi. S³awa!