User Info
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Kwiecieñ 19, 2025, 11:40:51

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
News Box

Key Stats
4001 wiadomo¶ci w 159 w±tkach, wys³ane przez 30 u¿ytkowników
Najnowszy u¿ytkownik: Tugemir
Strona g³ówna | Pomoc | Szukaj | Kalendarz | Zaloguj siê | Rejestracja
Tomaszowska Dru¿yna Wojów - Algiz  |  Rozdro¿a  |  Karczma  |  Ober¿a pod Krwawym Toporem « poprzedni nastêpny »
Strony: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 44 | Do do³u Drukuj
Autor W±tek: Ober¿a pod Krwawym Toporem  (Przeczytany 140325 razy)
jary³o
Go¶æ
« Odpowiedz #480 : Lipiec 20, 2011, 21:38:56 »

Musimy mieæ opisy, które zostan± wstawione  na nasz± strone Takowe ju¿ kiedy¶ zrobi³em ale, nie dla wszystkich .
Teraz nie mam czasu na zrobienie pozosta³ych (zleci³em to komu¶ i by³o jak zwykle  Z politowaniem ) Wiêc prsze aby ka¿dy kto nie ma opisu  lub obecny opis  mu siê on nie podoba zrobi³ go sobie w³asnorêcznie je¶li taki opis nie zostanie mi dostarczony drog± mailow± do koñca  tego tygodnia nie zostanie on rownie¿ umieszczony na naszej stronie http://woje.tomaszowskie.pl .
Oto adres na który roszê wysy³aæ opisy.

zamieszczam równie¿ opisy które sam przygotowa³em a raczej ich humorystyczn± cze¶æ bez podawania sta¿u w dru¿ynie i stopnia :

Lestek  -  W naszej dru¿ynie jest Jarlem ( tudzie¿ Kniaziem) od samego pocz±tku jej istnienia , weso³y lekkoduch ,nic mu w ¿yciu nie wysz³o tak dobrze jak w³osy ale dla nas  jest  jak ojciec i matka w jednej osobie . Niezwyciê¿ony wódz, który wojów swych do bitwy z podniesionym czo³em zawsze prowadzi….

Sigurth -z zapa³em doskonali umiejêtno¶ci bojowe, a obdarzony jest mocnym uderzeniemTakie dobre dziecko...
Drewno przyniesie, dziurê wykopie a jak trzeba to w ³eb da.

Harald/Corvin-– W lesie siê najlepiej czuje, uroczyska nawiedza, ze szczególnym upodobaniem niewinne, zab³±kane dziewcz±tka napastuje.(Stra¿nik praw) Do bitwy zawsze wychodzi, ma³o pije, nie gwa³ci dziewek, uczty w ca³o¶ci pamiêta... Jeszcze...

Bodvar –zwany równie¿ cz³owiekiem biedronk± , wój o równie wielkim brzuchu ja i sercu , jedzeniu nie popu¶ci jedzeniu nie daruje chod¼ sam twierdzi ¿ê od roku jest na diecie czego w ogóle nie widzimy. Bodvar nie potrzebuje naparu z grzybów ¿eby staæ siê berserk erem on siê urodzi³ berserk .

Avarr –na pozycje w dru¿ynie ciê¿ko pracowa³, a teraz godnie j± sprawuje. W bitwie i turniejach mê¿nie staje reprezentuj±c dobre imiê naszej dru¿yny

Vandil-Dobry woj, sprawdza siê i w starciu, i na wyjazdy nie trzeba go woziæ. Dojdzie sam na piechotê. Jednak o bitwie nale¿y informowaæ go przynajmniej godzinê wcze¶niej, ¿eby zd±¿y³ id±c na skróty, bo uparcie twierdzi, ¿e drogi i szlaki s± dla miêczaków
Dargorad – niezrównany ³uczniczka  który nasze szeregi zasili³ i umiejêtno¶ci swe doskonali, kobita demon boi siê jej chyba ka¿dy a gdy z³o¶ci± wytry¶nie uciekaj± wszyscy .

Niemir –Dziki cz³owiek z lasu. ¯ywi siê tylko piwem i miêsem.
Ryczy okrutnie, p³osz±c dziki i zwierzynê p³ow±.
Zgodnie uznali¶my, ¿e jest bardziej humanitarny, gdy t³ucze ludzi toporem, ni¿ gdy ¶piewa.

Jaromir- Do bitwy zawsze wychodzi, ma³o pije, nie gwa³ci dziewek, uczty w ca³o¶ci pamiêta...

Avarr-)- ulubione hobby to uciekanie od pracy  , filozofie ¿ydowskie  i drêczenie kolegów  opowie¶ciami jaki to jego miecz nie jest wspania³y
Eilif
Administrator

Wiadomo¶ci: 268

« Odpowiedz #481 : Lipiec 21, 2011, 15:52:22 »

Jako, że nie napisałeś adresu e-mailowego, wklejam tutaj nasze opisy.

Imię historyczne - Eilif
Imię współczesne - Katarzyna
Pozycja w Drużynie - Otrok
Odtwarza - Wareżka, Dunka
W Drużynie od - lipiec 2010
Eilif, zielonooka wareska kobieta, która jak kot chadza własnymi ścieżkami, a znaczenie jej imienia podkreśla indywidualizm. Szybko cierpliwość traci i bywa okrutna, jednakże nikt z jej towarzyszy nie potrafi gniewać się na nią zbyt długo, gdy urok swój rozsiewa. Pracowicie doskonali swoje umiejętności szycia i haftowania wraz ze swoją powiernicą, Svalą, z którą również zgłębia tajemną wiedzę run.

Imię historyczne - Svala
Imię współczesne - Karolina
Odtwarza - Wareżka, Dunka
W Drużynie od - marzec 2011
Svala, niewiasta wareska, której złociste loki olśniewają wszystkich. Nie mającą przed nią tajemnic sztukę umiłowała. Naturę, której zawdzięcza swe imię znaczące w języku Waregów jaskółkę, otacza szacunkiem. Nierozłączna z Eilif, swą powiernicą jak i krew z krwi siostrą, z którą kobiece rzemiosła doskonalą. Od biesiad nie stroni w gronie swych pobratymców.

Zaznaczam, że nawzajem sobie je napisałyśmy.
Dargorad
Otrok
*

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 219

11733804
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #482 : Lipiec 21, 2011, 17:01:11 »

" Dargorad – niezrównany ³uczniczka  który nasze szeregi zasili³ i umiejêtno¶ci swe doskonali, kobita demon boi siê jej chyba ka¿dy a gdy z³o¶ci± wytry¶nie uciekaj± wszyscy ." co to jest ?!
Eilif
Administrator

Wiadomo¶ci: 268

« Odpowiedz #483 : Lipiec 21, 2011, 20:53:52 »

Ten opis by³ do naszej ju¿ by³ej kole¿anki, Damroki. Gdzie to znalaz³e¶?
Dargorad
Otrok
*

11733804
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #484 : Lipiec 21, 2011, 20:57:42 »

Haha przeczytaj sobie wszystkie opisy Chichot ... dok³aadnie ;p
jary³o
Go¶æ
« Odpowiedz #485 : Lipiec 21, 2011, 22:42:21 »

jej ju¿ nie ma a opis by³ fajny
Dargorad
Otrok
*

11733804
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #486 : Lipiec 22, 2011, 09:48:08 »

co nie znaczy ze musi trafic do mnie w takiej samej formie
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

Wiadomo¶ci: 680

13993064
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #487 : Lipiec 23, 2011, 09:06:38 »

Je¶li chodzi o mnie ot mój stary mi siê bardziej podoba³. Podobny ale s± ma³e ró¿nice chyba.
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

13993064
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #488 : Sierpieñ 01, 2011, 23:39:29 »

Je¶li kto¶ ma w planach swój worek nieco skróciæ to by³bym wdziêczny o przekazanie ¶cinków do mnie. Jako¶ je zutylizujê. Mia³em taki plan zrobiæ ze swoim ale przypomnia³em sobie dopiero jak by³o ju¿ za pó¼no. Tak p.s. to wszystkie inne resztki materia³ów, wiêksze lub mniejsze, równie¿ mogê przyj±æ.
Vestar
Starszy

Wiadomo¶ci: 513

Starszy sceptyk dru¿yny

8900669
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #489 : Sierpieñ 08, 2011, 21:30:59 »

UWAGA UWAGA!!!!

Zosta³y zawieruszone (po Wilczym Tropie i pokazie zaraz po nim) dwie moje rzeczy. Mianowicie: pasek skórzany i lewa rêkawica. A w moim worku znalaz³a siê we³niana torba (chyba Niemira). Kto¶ wie gdzie te rzeczy siê znajduj±?

P.S. Ca³kiem sympatyczne opisy Ci Eilif wysz³y

Zanim napiszesz co¶ g³upiego i zbêdnego zerknij tu:
http://mx.foxnet.pl/szept%20wschodu/images/signatures/51075618445eb0fc766f82.gif
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

13993064
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #490 : Sierpieñ 09, 2011, 09:19:07 »

Zapewne moja, bo po Wilczym zbiera³em swoje rzeczy pewien czas (mimo, ¿e wszystkie spakowa³em do jednej torby). Sam w dalszym ci±gu poszukujê:
-kubka glinianego
-po ostatnim pokazie na Kopcach równie¿ wspó³czesnego paska do spodni
Co do torby to jako¶ siê zgadamy np jak bêdziesz po prostu na mie¶cie to podrzucisz. Jakby nikogo w domu nie by³o to walnij na balkon. Dziêki za przechowanie jej.
Harald
Administrator

Wiadomo¶ci: 10056

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #491 : Sierpieñ 09, 2011, 19:08:08 »

Niemir, Twój kubek ma prawdopodobnie Iwan, z kolei jego je¼dzi chyba w busie.
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

13993064
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #492 : Sierpieñ 10, 2011, 16:17:44 »

Dziêki za informacjê. Przypomnia³o mi siê, ¿e poszukujê jeszcze jednej rzeczy:
-koc we³niany, bia³y, du¿y.
Zamir
Otrok
*

Wiadomo¶ci: 42

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #493 : Sierpieñ 27, 2011, 21:19:19 »

Niestety jutro nie bêdzie mnie na pokazie. Choroba wygrywa, jak na razie.
Bronis³aw
Wêdrowiec
*

Wiadomo¶ci: 52

« Odpowiedz #494 : Sierpieñ 29, 2011, 03:48:59 »

Nie ¿ebym by³ wredny i upierdliwy ale muszê wam zdaæ relacjê od tubylców. Wasz ostatni pokaz w £aszczowie (jak i poprzedni) zebra³ bardzo negatywne opinie w¶ród moich znajomych. Nie chce przytaczaæ wulgarnych epitetów do 4 osobowego klina. Do innych zarzutów nale¿ny ¿e bawi³y siê dobrze wy³±cznie dzieci. Ta informacja jest przeznaczona dla was i nie ma w niej z³o¶liwo¶ci ani chêci zaszkodzenia. Nie mam zamiaru oceniaæ po pog³oskach pomimo ¿e s± od moich dobrych znajomych. 
Strony: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 44 | Do góry Drukuj 
« poprzedni nastêpny »
Skocz do: