User Info
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Kwiecieñ 19, 2025, 10:42:44

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
News Box

Key Stats
4001 wiadomo¶ci w 159 w±tkach, wys³ane przez 30 u¿ytkowników
Najnowszy u¿ytkownik: Tugemir
Strona g³ówna | Pomoc | Szukaj | Kalendarz | Zaloguj siê | Rejestracja
Tomaszowska Dru¿yna Wojów - Algiz  |  Rozdro¿a  |  Karczma  |  Ober¿a pod Krwawym Toporem « poprzedni nastêpny »
Strony: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 44 | Do do³u Drukuj
Autor W±tek: Ober¿a pod Krwawym Toporem  (Przeczytany 140256 razy)
Vestar
Starszy

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 513

Starszy sceptyk dru¿yny

8900669
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #435 : Maj 03, 2011, 21:28:33 »

Dzieciaczki. Jakby¶cie mogli na nastêpnym treningu poszukaæ w samochodzie dru¿ynowym mojej mp3. Taka ma³a czarna (jak te sukienki ) Gdzie¶ j± przesia³em i brak mi jej strasznie, bo jestem zmuszony walczyæ z uzale¿nieniem, a tego nie chcê Smutny

Zanim napiszesz co¶ g³upiego i zbêdnego zerknij tu:
http://mx.foxnet.pl/szept%20wschodu/images/signatures/51075618445eb0fc766f82.gif
Eilif
Administrator

Wiadomo¶ci: 268

« Odpowiedz #436 : Maj 04, 2011, 16:06:51 »

Jest w mie¶cie kto¶ z naszych kierowców? Bo nie wiemy co z jutrzejszym treningiem. Jak zrobiê prawko to zobaczycie, o!
Vestar
Starszy

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 513

Starszy sceptyk dru¿yny

8900669
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #437 : Maj 04, 2011, 23:47:57 »

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=worki+lniane

Dobra rzecz do kupienia. Tania, wytrzyma³a, a mo¿na z tego milion rzeczy uszyæ.

Zanim napiszesz co¶ g³upiego i zbêdnego zerknij tu:
http://mx.foxnet.pl/szept%20wschodu/images/signatures/51075618445eb0fc766f82.gif
Damroka
Go¶æ
« Odpowiedz #438 : Maj 06, 2011, 22:10:06 »

Tak zmieniê ca³kiem w±tek. To co napiszê/zamieszczê (jak zwa³ tak zwa³) mo¿ecie uznaæ jako przerywnik w dyskusji. Lecz po prostu nie potrafi³am siê powstrzymaæ bo by³o to silniejsze ode mnie. Mam ¶wiadomo¶æ, ¿e zostanie to najzwyczajniej potraktowane jako spam, ale:

www.pustamiska.pl

gdyby kto¶ chcia³ pomóc wystarczy klikaæ. Nic nie kosztuje a mo¿e tyle zmieniæ.

Dziêkujê.
Eilif
Administrator

« Odpowiedz #439 : Maj 07, 2011, 11:38:25 »

Dzieci by¶ dokarmia³a a nie psy.
Damroka
Go¶æ
« Odpowiedz #440 : Maj 07, 2011, 12:46:45 »

Dzieci to dla mnie z³o konieczne, które najlepiej by nie istnia³. Kolejna kwestia: skoro to zwierzêta to ju¿ ka¿dy ma je traktowaæ jak rzeczy niepotrzebne poniewa¿ nie s± lud¼mi?? Podpad³a¶......
Eilif
Administrator

« Odpowiedz #441 : Maj 07, 2011, 17:17:31 »

Pragnê Ci przypomnieæ, ¿e Ty te¿ by³a¶ kiedy¶ dzieckiem, wiêc i Ty jeste¶ z³ym koniecznym! A kto ma pomóc zwierzakom jak nie ludzie którym kto¶ ju¿ pomóg³? To tzw. psychologia spo³eczna. Ludzie czyni± z³o, ale najpierw trzeba pomóc ludziom którzy s± podatni do z³ych czynów, aby mogli siê zmieniæ i pomagali np. twym pieskom.
Gwoli ¶cis³o¶ci przygarnê³am do siebie psa ze schroniska. O nie, jestem potworem!!
Damroka
Go¶æ
« Odpowiedz #442 : Maj 07, 2011, 17:42:11 »

Je¶li sama siebie tak okre¶li³a¶.

¯eby najpierw pomagaæ nawet osobom sk³onnym do z³ych uczynków przede wszystkim nale¿y przezwyciê¿yæ znieczulicê i obojêtno¶æ spo³eczn± na tragedie zarówno ludzkie jak i zwierz±t. Nie zmusza³am Ciê aby¶ koniecznie klika³a na tej stronie bo to by³a raczej pro¶ba do tych, którzy chcieliby pomóc zwierzakom choæby w taki sposób bo np. nie maj± mo¿liwo¶ci przygarniêcia jak Ty psiaka ze schroniska. Wyra¼nie napisa³am "gdyby kto¶ chcia³". Je¶li chcesz pomagaæ dzieciakom to pomagaj ale nie zmuszaj innych ¿eby tylko dzieciom/doros³ym pomagali (ju¿ nie mówiê o sobie). Je¶li kto¶ chce to klika na stronie pajacyka, a jak nie a ma potrzebê tak± to klika na pustamiska.pl . Jak jeste¶ osob±, któr± woli odwiedzaæ pajacyka to mog³a¶ zachowaæ komentarz dla siebie.
Eilif
Administrator

« Odpowiedz #443 : Maj 07, 2011, 17:56:48 »

To by³a ironia moja droga.. Potwierdzasz to co napisa³am. W Polsce istnieje wolno¶æ s³owa, wiêc mam mo¿liwo¶æ wyra¿enia swojej opinii tym bardziej w tym temacie forum. Otó¿ j± wyrazi³am, bo jako¶ trudno mi zrozumieæ, ¿e Ci 'podpad³am' bo mam inn± opiniê. Widzê, ¿e wracamy do epoki socjalizmu.
Damroka
Go¶æ
« Odpowiedz #444 : Maj 07, 2011, 18:03:43 »

Rozumuj±c Twoje s³owa "dzieci by¶ dokarmia³a a nie psy" w sposób "zostaw je" napisa³am podpad³a¶. Przyznajê siê do b³êdu, ¿e opacznie je zrozumia³am za co Ciê przepraszam
Damroka
Go¶æ
« Odpowiedz #445 : Maj 15, 2011, 15:45:12 »

Wybaczcie, ¿e piszê post pod postem.

Piszê, gdy¿ chcia³am siê po¿egnaæ i podziêkowaæ za owocn± wspó³pracê (jaka by nie by³a ale owocna  ). Wybaczcie, ¿e ¿egnam siê na forum ale po prostu w soboty siê nie wyrabiam czasowo. ¯egnam was i ¿yczê dalszego rozwijania siê.
jary³o
Go¶æ
« Odpowiedz #446 : Maj 15, 2011, 21:35:27 »

I tak Bywa 
Eilif
Administrator

« Odpowiedz #447 : Maj 16, 2011, 17:47:33 »

¯egnaj wiêc.
jary³o
Go¶æ
« Odpowiedz #448 : Czerwiec 08, 2011, 19:41:36 »

S³awa wam!
S³awa Wam !   S± pieni±dze za ostatni pokaz, pieni±dze podzieli³em w nastêpuj±cy sposób Corvin 50 + 20 za prowadzenie imprezy, profesjonalny stosunek do pracy i robienie wikinart. Dziewczyny 50+10 za taniec i ciê¿ko w³o¿on± pracê , Wilkomir 45 odj±³em ci 5 z³ za brak stroju ale ze wspó³pracy z tob± jestem bardzo zadowolony,Avar 40zl. za lenistwo tumiwisizm it.d. Ja i Iwan bierzemy 22,50 za nagranie pokazu przewóz sprzêtu , telefony ,.Pieni±dze s± do odebrania w czajni tam siê po nie proszê zg³aszaæ. W pi±tek o bli¿ej mi nieznanej godzinie popo³udniowej jest spotkanie w celu umycia Auta zapraszam wszystkich (Corvin i Gormr z tego obowi±zku s± zwolnieni) "je¶li nie bêdzie chêtnych bêd± poborowi". Auto myte bêdzie u Katarzyny. Co do wyjazdu na sobotni pokaz wyjazd bêdzie o 7 rano spod czajni ewentualnie mo¿na do mnie dzwoniæ wcze¶niej i negocjowaæ podwózkê. Proszê zabraæ stroje k±pielowe , po imprezie pojedziemy siê integrowaæ  .

Jaromir
Svala
Otrok
*

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 44

2160324
« Odpowiedz #449 : Czerwiec 08, 2011, 23:02:54 »

Co do integracji - ponoæ ma padaæ.
Strony: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 44 | Do góry Drukuj 
« poprzedni nastêpny »
Skocz do: