User Info
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Kwiecieñ 19, 2025, 10:58:41

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
News Box

Key Stats
4001 wiadomo¶ci w 159 w±tkach, wys³ane przez 30 u¿ytkowników
Najnowszy u¿ytkownik: Tugemir
Strona g³ówna | Pomoc | Szukaj | Kalendarz | Zaloguj siê | Rejestracja
Tomaszowska Dru¿yna Wojów - Algiz  |  Rozdro¿a  |  Karczma  |  Ober¿a pod Krwawym Toporem « poprzedni nastêpny »
Strony: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 44 | Do do³u Drukuj
Autor W±tek: Ober¿a pod Krwawym Toporem  (Przeczytany 140299 razy)
Damroka
Go¶æ
« Odpowiedz #300 : Kwiecieñ 25, 2010, 22:39:26 »

A choæby nawet w dziale o althingu.. dwie trzecie postu to nie na temat
Bodvar
Starszy

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 285

G³osiciel Praw

8742251
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #301 : Kwiecieñ 26, 2010, 07:15:50 »

Zrozumia³em bardzo dobrze,ale widaæ Ty nie, wiêc powtórzê specjalnie : chodzi³o mi o ca³okszta³t i ci±g³e jêczenie tudzie¿ narzekanie na tak ¶rednio co 3 post. Mam nadzieje, ¿e to do Ciebie dotrze.  I nie zdrobniaj mi tutaj oraz nie mieszaj w to moich organów wewnêtrznych, bo  ja zacznê mieszaæ Twoje - w misce na gulasz  . Temat ten uwa¿am za zamkniêty i prosi³bym o nie wrzucanie ju¿ sobie an forum, a jedynie na udeptanej ziemi jako na wojów przysta³o.

Bogowie chroñcie mnie przed przyjació³mi bo z wrogami sobie poradzê
Damroka
Go¶æ
« Odpowiedz #302 : Kwiecieñ 27, 2010, 22:07:58 »

Ostatnio jak przegl±da³am stronê Wojmira (przy okazji zamówienia butów) natknê³am siê na bardzo interesuj±c± rzecz Szczerze nie spodziewa³am, ¿e kto¶ bêdzie je wyrabia³. Otó¿ na tej¿e stronie znalaz³am do wyrobienia zdjêcia................ pasów cnoty!! Nie my¶la³am, ¿e kiedy¶ siê pop³aczê ze ¶miechu
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

Wiadomo¶ci: 680

13993064
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #303 : Kwiecieñ 28, 2010, 18:18:27 »

Jarylo, mam pytanie. Kim jest osoba na Twoim avatarze?
jary³o
Go¶æ
« Odpowiedz #304 : Kwiecieñ 28, 2010, 19:29:52 »

Niemir to ja Mateusz   
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

Wiadomo¶ci: 680

13993064
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #305 : Kwiecieñ 28, 2010, 19:33:30 »

Tak przypuszczalem...ale ta grzywa mnie zmylila Chichot
Damroka
Go¶æ
« Odpowiedz #306 : Kwiecieñ 30, 2010, 22:18:08 »

Znalaz³am kiedy¶ ciekawy tekst:
"Pies to Twoja pomniejszona wersja,
tyle ¿e mniejsza, bardziej w³ochata i z wielkim
mokrym jêzykiem"
Co¶ w tym jest
Vestar
Starszy

Wiadomo¶ci: 513

Starszy sceptyk dru¿yny

8900669
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #307 : Maj 01, 2010, 08:54:34 »

A gitara to odbicie kobiety tylko, ¿e z za d³ug± szyj± i 3 parami uszu?

Zanim napiszesz co¶ g³upiego i zbêdnego zerknij tu:
http://mx.foxnet.pl/szept%20wschodu/images/signatures/51075618445eb0fc766f82.gif
Damroka
Go¶æ
« Odpowiedz #308 : Maj 01, 2010, 12:42:21 »

Jak wolisz tak± wersjê to ok.
jary³o
Go¶æ
« Odpowiedz #309 : Maj 09, 2010, 15:11:10 »

S³awa

mam pytanie a w³a¶ciwie kilka pytañ. Po pierwsze czy bêdzie jaki¶ pokaz w czasie juwenli, po drugie jak bêdzie wygl±da³? A po trzecie czy jest  osoba ktora na pokazie nie bêdzie i po¿yczy³a by mi swoje  buty, wczoraj  z³o¿y³em  zamówienie  ale nie s±dze ¿e siê wyrobi± z uszyciem i wysy³k± do soboty.
Vestar
Starszy

Starszy sceptyk dru¿yny

8900669
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #310 : Maj 11, 2010, 22:42:48 »

<robi siê kolejno czerwony, purpurowy, zielony, blady, potem znowu czerwony>
Na d³ug± brodê bogów z Asgardu teraz to ju¿ przesadzili¶cie, niczym olbrzym, chc±c za wybudowanie murów bogom, s³oñca, ksiê¿yca i Freyi!!! Co to ma do ciê¿kiej cholery znaczyæ?!

A kto ich tam wiem : Ja siê w ka¿dym b±d¼ razie nie dam

Raczej nie. Mnie nie ma w MKU Spoko

Co¶ sugerujesz??

Jak chcecie nabiæ sobie postów, wy¿yæ siê na klawiaturze to od tego jest TEN dzia³ ¿eby to zrobiæ, a nie ka¿dy w którym nadarzy siê do tego okazja! To jest jaki¶ cholerny czat, czy forum, które w za³o¿eniach ma byæ rzeczowe!? Bo jak to pierwsze to ja wychodzê i trzaskam za sob± drzwiami!

http://mx.foxnet.pl/szept%20wschodu/images/signatures/51075618445eb0fc766f82.gif
Damroka
Go¶æ
« Odpowiedz #311 : Maj 12, 2010, 06:45:02 »

Ku¼wa, co¶ ty siê tak czepi³?? To ju¿ nie mo¿e byæ tematu na weso³o?? We¼ siê cz³owieku zastanów trochê co ty chcesz osi±gn±æ. Osobi¶cie uwa¿am ¿e ty chcesz aby to forum pad³o i sta³o siê martwe, najlepiej ¿eby siê na nim nic nie dzia³o albo ¿eby by³y suche informacje bez komentarzy i ¿ycia.Je¶li tak ci przeszkadza ¿e kto¶ chce o¿ywiæ forum to przestañ na niego wchodziæ. I problemu nie bêdziesz mia³. Nastêpnym razem zastanów siê co chcesz przez takie wrzuty i czepianie siê ludzi za byle co osi±gn±æ.
Avarr
Go¶æ
« Odpowiedz #312 : Maj 12, 2010, 15:57:09 »

Zgadzam siê z Vestarem, we¼cie przestañcie tak spamiæ. Chcecie sobie po pisaæ to albo za³ó¿cie tutaj shoutboxa, albo na gg piszcie czy zmieñcie forum!. To forum s³u¿y³o to po dawania informacji i tego typu rzeczy i by³o dobrze i po to tu wchodzi³em ¿eby to czytaæ. A nie jak teraz non stop czytam jaki¶ spam, szkoda mi na to czasu marnowaæ, nie po to ma s³u¿yæ to forum. Szczególnie do ciebie to Damroka kieruje, bo ty najwiêcej zaczynasz tu spamiæ i irytowaæ wiêkszo¶æ dru¿yny tym!
Bodvar
Starszy

Wiadomo¶ci: 285

G³osiciel Praw

8742251
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #313 : Maj 12, 2010, 18:20:01 »

Chyba ju¿ mówi³em, i¿ temat spamienia uwa¿am za skoñczony. Zreszt± nie rozumiem o co ten ha³as skoro posty ³adnie wygas³y po 2 dniach i nikomu krzywda siê nie sta³a. Forum wygl±da tak jak wygl±da. I ka¿dy ma jego wizje i ka¿dy je tworzy na w³asn± mod³ê. Mi nie przeszkadzaj± lu¼ne rozmowy bo wiem z do¶wiadczenia ze mog± siê w co¶ ciekawego przerodziæ. A nawet jak nie to i tak przynajmniej co¶ siê dzieje jest jaka¶ wymiana my¶li.

Choæ fakt jaka¶ forma czatu by siê  przyda³a.

A i przypominam, i¿ JA jako G³osiciel Praw (ewentualnie Niemir lub Jarl)  jestem tu od zwracania uwagi, wiêc nastêpnym razem PW do mnie (lub Jarla/Niemira) bo czego jak czego ale samowoli w Dru¿ynie nie bêdzie. Niech to bêdzie dla was ostrze¿eniem.
I koniec tematu.

Bogowie chroñcie mnie przed przyjació³mi bo z wrogami sobie poradzê
Vestar
Starszy

Starszy sceptyk dru¿yny

8900669
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #314 : Maj 12, 2010, 21:18:28 »

Temat nie móg³ byæ zakoñczony, skoro nikt z tego wniosków nie wyci±gn±³. Które posty wygas³y? Z pierwszej dyskusji zosta³y usuniête przez Niemira, na moj± pro¶bê, a te cytowane przed chwil± przeze mnie s± i prawdopodobnie bêd±, bo to forum niestety nie ma opcji wygaszania postów i DLATEGO trzeba siê powstrzymywaæ od pisania bzdur i niepotrzebnych g³upot.
Ale¿ nikt wam nie broni prowadziæ lu¼nych rozmów, ale od tego jest karczma któr± sam za³o¿y³e¶ w tym w³a¶nie celu, a nie w tematach które maj± byæ rzeczowe.
I raczej wcale nieb³ysotliw± i d±¿±c± do jakiego¶ wniosku by³a wymiana my¶li typu tego co zacytowa³em uprzednio.
Przez te lata jako¶ nikt nie narzeka³, ¿e na forum ma³o siê dzieje. Przecie¿ nie musimy byæ tu rozgadani, jak ¯ydzi na targu. Harald na ten przyk³ad w ogóle prawie siê nie odzywa i chyba ¼le na tym nie wychodzi, bo wie co trzeba, a na treningu te¿ mo¿na podyskutowaæ (a nawet przede wszystkim tam).
Pomyli³e¶ kolejno¶æ. Najpierw jest JARL dopiero potem ewentualnie Ty albo Niemir. I chyba nie chcesz sugerowaæ, ¿e tylko wam trzem wolno zwracaæ uwagê innym?
A co do PW: skoro chcesz, to bêdê ci s³a³, z cytatmi, co mi siê nie podoba³o.

@ Damroka
Czepi³em siê bo mam powód i jak pisa³em wcze¶niej, któ¶ tu siê musi czepiaæ. Co do moich przysz³ych osi±gniêæ to mo¿emy siê zastanawiaæ i rozmawiaæ, je¶li ci na tym zale¿y Chichot
I tak masz racjê! Chce ¿eby to forum upad³o, chcê ¿eby ta dru¿yna przesta³a istnieæ! Tak, jestem sabota¿yst±, który dzia³a na szkodê, od pierwszego treningu zacz±tków tej dru¿yny! Buahahaha!
Lito¶ci... Jak do tej pory forum siê utrzymuje to nie wiem, czemu ot tak nagle mia³oby umrzeæ. O¿ywiæ forum proszê bardzo: rzeczowe tematy (chocia¿by ta o bieli¼nie kobiecej- pochwalam! Jak najbardziej, ¿eby takich wiêcej!), ciekawe dyskusje. Ale nie na m³ot Thora, jakie¶ bzdury, w szczególno¶ci pisane tam gdzie ich byæ nie powinno.

I wyci±gnijcie z tego mojego narzekania jakie¶ wnioski, bo ono po co¶ jest, a nie tylko po to ¿eby m±ciæ wodê w zab³oconym stawie. I jestem i bêdê uparty.

Strony: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 44 | Do góry Drukuj 
« poprzedni nastêpny »
Skocz do: