Temat nie móg³ byæ zakoñczony, skoro nikt z tego wniosków nie wyci±gn±³. Które posty wygas³y? Z pierwszej dyskusji zosta³y usuniête przez Niemira, na moj± pro¶bê, a te cytowane przed chwil± przeze mnie s± i prawdopodobnie bêd±, bo to forum niestety nie ma opcji wygaszania postów i DLATEGO trzeba siê powstrzymywaæ od pisania bzdur i niepotrzebnych g³upot.
Ale¿ nikt wam nie broni prowadziæ lu¼nych rozmów, ale od tego jest karczma któr± sam za³o¿y³e¶ w tym w³a¶nie celu, a nie w tematach które maj± byæ rzeczowe.
I raczej wcale nieb³ysotliw± i d±¿±c± do jakiego¶ wniosku by³a wymiana my¶li typu tego co zacytowa³em uprzednio.
Przez te lata jako¶ nikt nie narzeka³, ¿e na forum ma³o siê dzieje. Przecie¿ nie musimy byæ tu rozgadani, jak ¯ydzi na targu. Harald na ten przyk³ad w ogóle prawie siê nie odzywa i chyba ¼le na tym nie wychodzi, bo wie co trzeba, a na treningu te¿ mo¿na podyskutowaæ (a nawet przede wszystkim tam).
Pomyli³e¶ kolejno¶æ. Najpierw jest JARL dopiero potem ewentualnie Ty albo Niemir. I chyba nie chcesz sugerowaæ, ¿e tylko wam trzem wolno zwracaæ uwagê innym?
A co do PW: skoro chcesz, to bêdê ci s³a³, z cytatmi, co mi siê nie podoba³o.
@ Damroka
Czepi³em siê bo mam powód i jak pisa³em wcze¶niej, któ¶ tu siê musi czepiaæ. Co do moich przysz³ych osi±gniêæ to mo¿emy siê zastanawiaæ i rozmawiaæ, je¶li ci na tym zale¿y

I tak masz racjê! Chce ¿eby to forum upad³o, chcê ¿eby ta dru¿yna przesta³a istnieæ! Tak, jestem sabota¿yst±, który dzia³a na szkodê, od pierwszego treningu zacz±tków tej dru¿yny! Buahahaha!
Lito¶ci... Jak do tej pory forum siê utrzymuje to nie wiem, czemu ot tak nagle mia³oby umrzeæ. O¿ywiæ forum proszê bardzo: rzeczowe tematy (chocia¿by ta o bieli¼nie kobiecej- pochwalam! Jak najbardziej, ¿eby takich wiêcej!), ciekawe dyskusje. Ale nie na m³ot Thora, jakie¶ bzdury, w szczególno¶ci pisane tam gdzie ich byæ nie powinno.
I wyci±gnijcie z tego mojego narzekania jakie¶ wnioski, bo ono po co¶ jest, a nie tylko po to ¿eby m±ciæ wodê w zab³oconym stawie. I jestem i bêdê uparty.