Vandil
Otrok

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 51
|
 |
« Odpowiedz #210 : Listopad 09, 2009, 11:50:46 » |
|
Dziêkujê za Twe s³owa, lecz wyprowadzê Cie z ma³ego b³êdu: dzieñ ten bedzie listopada 13  . Wtedy to wejde w 16 rok mego ¿ycia. Ale jeszcze raz dziêkujê.
|
|
|
|
|
|
|
Lestek
Thing

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 634
Email
|
 |
« Odpowiedz #211 : Listopad 10, 2009, 15:32:00 » |
|
ah omylnie skryby mego pismo rozczyta³em ... st±d taka jest pomy³ka, acz s³owa me nadal podtrzymuje 
|
|
|
|
Bogowie chroñcie mnie przed wrogami bo z wami to se poradzê 
|
|
|
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 680
Email
|
 |
« Odpowiedz #212 : Listopad 14, 2009, 22:17:58 » |
|
Po pierwsze - ¿yczenia. Najlepsze i szczere dla Vandila w dniu urodzin i spó¼nione dla Vestara. Wy ju¿ najbardziej wiecie jakie marzenie kryje siê na dnie waszych dusz i mam nadziejê, ¿e siê spe³ni. Po drugie - mam dobr± wiadomo¶æ. Od przysz³ego roku akademickiego mo¿emy spodziewaæ siê przyp³ywu nowych cz³onków. Na tomaszowskim KUL'u zacznie dzia³aæ nowy kierunek - archeologia. Wiadomo¶æ pewna. Informacja jest umieszczona na stronie KUL'u http://www.kul.pl/13052.html W³a¶ciwie decyzjê, ¿e rzucam Zamo¶æ jest ju¿ pewna i kusi³a mnie znów wizja archeologii. A teraz gdy bêdzie jeszcze w Tomaszowie...bêdê musia³ to jeszcze przemy¶leæ. I niech ca³a reszta te¿ przemy¶li ten kierunek. KUL nie jest z³y !
|
|
|
|
|
|
|
Bodvar
Starszy

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 285
G³osiciel Praw
Email
|
 |
« Odpowiedz #213 : Listopad 15, 2009, 11:02:33 » |
|
Wiadomo. Kul jest cool 
|
|
|
|
Bogowie chroñcie mnie przed przyjació³mi bo z wrogami sobie poradzê
|
|
|
Lestek
Thing

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 634
Email
|
 |
« Odpowiedz #214 : Listopad 16, 2009, 15:20:14 » |
|
no ja te¿ my¶lê o tej archeologii ... nawet ¿eby chodziæ sobie jako wolny s³uchacz ... ale ¿eby ruszy³ ten kierunek to musi byæ co najmniej ile¶ tam osób ... no mi³o mi ¿e zainteresowa³e¶ siê tym tematem, gdybym mia³ wcze¶niej do wyboru ten kierunek bez w±tpienia studiowa³ bym dwa 
|
|
|
|
Bogowie chroñcie mnie przed wrogami bo z wami to se poradzê 
|
|
|
Avarr
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #215 : Grudzieñ 10, 2009, 19:34:38 » |
|
Bêdzie kto¶ co¶ tu zamawia³ w najbli¿szym czasie? http://kram-janettee.prv.pl , bo ja bêde 
|
|
|
|
|
|
|
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

P³eæ: 
Email
|
 |
« Odpowiedz #216 : Grudzieñ 13, 2009, 23:32:52 » |
|
WIIIICI WIIICI ! ! ! ! WOJNA ! ! Bracia Wojowie. I zacne Niewiasty. Czerwony Wilk siê buntuje. Spod w³adzy Winlandu uciec próbuje. S³uchy ju¿ po karczmach chodz±, ¿e na dziesi±ty dzieñ miesi±ca kwietnia wielka batalia siê szykujê. Ciemiê¿eni rozruch planuj± a ich uzurpatorzy krwawo postanowili to st³umiæ. Tego samego dnia. Wesprzeæ trzeba by jedna ze stron. Tak, by przynajmniej po jednej ¦mieræ ¿niwo mniejsze zebra³a. Trzeba nam tylko ustaliæ kto przyjaciel a kto wróg...
|
|
|
|
|
|
|
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

P³eæ: 
Email
|
 |
« Odpowiedz #217 : Grudzieñ 24, 2009, 17:24:13 » |
|
Piêkne Niewiasty i dzielni Wojowie. W Wigiliê ¶wi±t Bo¿ego Narodzenia chcia³bym wam ¿yczyæ wszelkiej pomy¶lno¶ci, spe³nienia marzeñ i tego co kryje siê g³êboko w waszych duszach. Naszej Dru¿ynie ¿yczê by w dalszym ci±gu prê¿nie siê rozwija³a i nie brakowa³o jej ¶wie¿ych cz³onków gotowych trwaæ w niej z ca³± gorliwo¶ci±. Do zobaczenia na Pasterce i przy Wigilijnym stole. S³awa
|
|
|
|
|
|
|
Vestar
Starszy

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 513
Starszy sceptyk dru¿yny
Email
|
 |
« Odpowiedz #218 : Grudzieñ 25, 2009, 14:45:12 » |
|
Eee? Jakie Bo¿e Narodzenie? Masz na my¶li Jule? Jak tak to dziêki za ¿yczenia i wzajemnie.
|
|
|
|
|
|
|
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

P³eæ: 
Email
|
 |
« Odpowiedz #219 : Grudzieñ 25, 2009, 19:37:28 » |
|
Nie. Mam na my¶li Bo¿e Narodzenie
|
|
|
|
|
|
|
Vestar
Starszy

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 513
Starszy sceptyk dru¿yny
Email
|
 |
« Odpowiedz #220 : Grudzieñ 25, 2009, 21:48:01 » |
|
Ha Chrze¶cijanin! Wiedzia³em, ¿e z tob± co¶ nie tak 
|
|
|
|
|
|
|
Bodvar
Starszy

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 285
G³osiciel Praw
Email
|
 |
« Odpowiedz #221 : Grudzieñ 31, 2009, 10:31:24 » |
|
S³awa W Nowym Roku, ¿yczê wszystkim wam tego co najlepsze w ¿yciu, bez tego to co najgorsze. Milionów pokonanych wrogów, tysiêcy kobiet (mê¿czyzn je¶li jeste¶ Niegod±  ), setek beczek piwa/wina/miodu, dziesi±tek chêci do realizacji w³asnych pomys³ów oraz w³asnego ekwipunku na miarê X wieku.
|
|
|
|
Bogowie chroñcie mnie przed przyjació³mi bo z wrogami sobie poradzê
|
|
|
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

P³eæ: 
Email
|
 |
« Odpowiedz #222 : Styczeñ 02, 2010, 21:57:55 » |
|
£oooo. Dzi¶ w lesie ju¿ po zmierzchy natkn±³em siê na kilka dzików. ¦wietne spotkanie
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka
Go¶æ
|
 |