Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 680
Email
|
 |
« Odpowiedz #90 : Luty 16, 2009, 23:21:45 » |
|
Tak tak. Ferie siê ju¿ skoñczyly. Jak napisa³em w oknie aktualno¶ci najblizszy trening jest w czwartek 19 II w sta³ym miejscu o sta³ej porze (gdyby kto¶ nie pamiêta³ - ma³a trojka o 16.30 ;p)
|
|
|
|
|
|
|
Vestar
Starszy

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 513
Starszy sceptyk dru¿yny
Email
|
 |
« Odpowiedz #91 : Luty 17, 2009, 13:53:44 » |
|
No raczej normalnie. Ferie niestety wczoraj siê skoñczy³y 
|
|
|
|
|
|
|
Vestar
Starszy

P³eæ: 
Starszy sceptyk dru¿yny
Email
|
 |
« Odpowiedz #92 : Marzec 17, 2009, 17:32:16 » |
|
Nie wiedzia³em gdzie to pisaæ to napisa³em tu  Na trening niech ka¿dy wezmie szmate i pastê polersk± (ew. moze tez byc papier ¶cierny) i czy¶cimy sprzêt ¿eby b³yszcza³ jak psu jajeczka 
|
|
|
|
|
|
|
Lestek
Thing

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 634
Email
|
 |
« Odpowiedz #93 : Marzec 18, 2009, 19:20:17 » |
|
chcia³em powiedzieæ ¿e kupi³em specjalny dysk do mocowania filcu, do szlifierki k±towej ( czyli do polerki) je¿eli kto¶ ma jak±¶ koszule filcow± albo nawet kawa³ek jakiego¶ filcu to z tym czyszczeniem to mo¿emy siê szybko uporaæ, aby pasta polerska by³a  ja szlifierkê przyniosê ( ale w sumie nie wiem czy bedzie pasowac 
|
|
|
|
Bogowie chroñcie mnie przed wrogami bo z wami to se poradzê 
|
|
|
Harald
Administrator

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 10056
Email
|
 |
« Odpowiedz #94 : Marzec 18, 2009, 19:38:10 » |
|
Ja mam kawa³ zielonego filcu kupionego od Aldiasa. Przynie¶æ?
|
|
|
|
|
|
|
Lestek
Thing

P³eæ: 
Email
|
 |
« Odpowiedz #95 : Marzec 18, 2009, 20:31:52 » |
|
nie przyno¶ ... dysk nie pasuje do mojej szlifierki ... chyba ¿e kto¶ ma z d³ugim bolcem na który nakrêca siê dysk
|
|
|
|
|
|
|
Vestar
Starszy

P³eæ: 
Starszy sceptyk dru¿yny
Email
|
 |
« Odpowiedz #96 : Marzec 25, 2009, 22:18:25 » |
|
Vestar chcesz piwo, to pokarz najpierw dowód osobisty. A wasz± k³ótniê proponujê przenie¶æ do Karczmy
Echh to ju¿ nawet nie o to piwo chodzi ale o jaki¶ sposób zado¶æuczynienia. Bo popsu³ mi he³m (który w ogóle u¿y³ bez mojej wiedzy, ale o to ju¿ mniejsza) a nawet nie us³ysza³em s³owa przepraszam. Tak chyba siê nie robi...?
|
|
|
|
|
|
|
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

P³eæ: 
Email
|
 |
« Odpowiedz #97 : Marzec 26, 2009, 15:50:43 » |
|
A wiêc he³m zosta³ wziêty ca³kowicie bez Twojej zgody i wiedzy? Je¶³i tak to masz mo¿e trochê racji. Jednak je¶li wiedzia³e¶ o tym to czy spodziewa³e¶ siê, ¿e postawimy go na podium i bêdziemy siê chwaliæ "patrzcie jaki mamy piêkny he³m"? Bra³e¶ ju¿ chyba udzia³ w kilku walkach i wiesz do czego s³u¿y he³m i mogê Ciê zapewniæ, a nawet pokazaæ filmy, ¿e nie by³ on u¿ywany do innych celow ni¿ powinien. Tak siê zacz±³em zastanawiaæ czy warto czasem z Tob± walczyæ. Ja mogê dodaæ tylko tyle, ¿e ostatnio na którym¶ treningu (nie wiem którym bo mnie nie by³o) zosta³a porwana moja przeszywanica i równie¿ nie uslysza³em przepraszam. Ale nie mam do nikogo pretensji i nie szukam winnego. Jak j± zostawia³em to wiedzia³em do czego bêdzie u¿ywana i co sie mo¿e z ni± staæ. Ale, ¿e tak powiem "Na chwal± Algizu" zostawi³em j± i cieszê siê, ¿e by³a u¿ywana. A wiêc s³awa wielkim wojownikom, którzy bez ustanku æwicz± ! ! ! P.S. czê¶ciowo rozumiem Twoje uniesienie (pewnie dlatego, ¿e Ciê znam i wiem jaki jeste¶), ale pewno s³owo w Twoim po¶cie zosta³o zmienione z powodu wulgarno¶ci.
|
|
|
|
|
|
|
Lestek
Thing

P³eæ: 
Email
|
 |
« Odpowiedz #98 : Marzec 26, 2009, 22:17:27 » |
|
(i tutaj Jarl skin±³ w stronê Niemira swoja now± przypominajko-t³uczkiem, daj±c w ten sposób wszystkim do zrozumienia ¿e zgadza siê z jego s³owami)
|
|
|
|
|
|
|
Avarr
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #99 : Marzec 26, 2009, 22:47:26 » |
|
Nie chodzi mi, ¿e zosta³ ca³kowicie wziêty bez mojej zgody. Wam- TDW pozwoli³em go u¿waæ, bo wam ufam. Po¿yczy³em- owszem liczy³em siê z tym, ¿e mo¿e zostaæ zniszczony w jaki¶ sposób. Ale co innego jak to zniszczy co¶ kto¶ po kim spodziewa³e¶ sie, ¿e mo¿e to zrobiæ, a gdy kto¶ ca³kiem inny. Za zniszczenie nie zmusza³em do naprawy, chcia³em tylko symboliczne piwo. A tu jeszcze zamiast je daæ i zostawiæ sprawê w pokoju tak jak powinna by³a zostaæ, to mnie "szanta¿uje" (wiem, zê to za mocne s³owo, ale brakuje mi innego). A to jest co najmniej irytuj±ce. Czy¿ nie...?
|
|
|
|
|
|
|
Lestek
Thing

P³eæ: 
Email
|
 |
« Odpowiedz #100 : Marzec 28, 2009, 19:58:18 » |
|
je¿eli w ten sposób na to spojrzec ... to masz racjê ... he³m po¿yczy³e¶ TDW ... Bronis³aw nie nale¿y ... wiêc w odpowiednim stopniu jest nasz± win± i¿ he³m zosta³ zniszczony
|
|
|
|
|
|
|
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

P³eæ: 
Email
|
 |
« Odpowiedz #101 : Kwiecieñ 03, 2009, 21:39:19 » |
|
Co by³o ostatnio na treningu?
|
|
|
|
|
|
|
Vestar
Starszy

P³eæ: 
Starszy sceptyk dru¿yny
Email
|
 |
« Odpowiedz #102 : Kwiecieñ 03, 2009, 22:57:56 » |
|
Zostali¶my ¼le potraktowani przez szko³e co nasuwa mi ogólne z³e my¶li na tê sprawê, oraz powoduje ¿al z powodu chwilowej niedostêpno¶ci sprzêtu (mo¿e byc?^^). Szko³a by³a zamkniêta (testy kompetencji klas szóstych) i nic o tym nie wiedzieli¶my. Rozmawiali¶my o allthingu, akcji charytatywnej (ch czy h  ?) z czajni oraz odwiedzi³a nas dziewoja Aleksandra, która w zamierzeniach swoich ma u¶wietniæ nasze szeregi  Chyba tyle.
|
|
|
|
|
|
|
Lestek
Thing

P³eæ: 
Email
|
 |
« Odpowiedz #103 : Kwiecieñ 04, 2009, 00:15:40 » |
|
40 przysiadów i korekta posta dla Vestara ... za co to chyba wie ... a poza tym to dok³adnie by³o to co opisa³  S³awa
|
|
|
|
|
|
|
Niemir
pó³elf-pó³krasnolud
Administrator

P³eæ: 
Email
|
 |
« Odpowiedz #104 : Kwiecieñ 04, 2009, 08:57:00 » |
|
Wiêc co wynik³o z rozmów o tej akcji charytatywnej?
|
|
|
|
|
|
|
|